Tu, vaca! Stiu totul despre tine!

9 comentarii

  1. ,,numele / indicativul / codul / seria animalului” ….. Doamne fereşte şi apără ! Păi bietul animal a devenit un număr ? 🙂 Asta-i Satana ! Mai încet cu friptura pe scări : sunt vremuri grele ! 🙂

  2. Imi place postarea. intru totul de acord. Acum ce ma framanta pe mine: Eu am ajuns la doua concluzii. Una este ca suntem o lume de tampiti condusa de niste nebuni de legat, iar alta este ca suntem condusi de niste oameni cu interese meschine mascate de intentii bune, care conduc o lume de tampiti. Sper sa fie doar prima…ca am mai avea ceva sanse cu aia de dau legile astea cretine….

  3. e genial ! sa scrie tot NR 666 ! Asta da pdv 1

  4. Sa le faca la toate profil de facebook si sa puna in cont poze de la nastere pana la ambalarea in pungi. Daca ti-a placut ce ai mancat dai like si share.

  5. Io, cred că etichetele astea este bune să se folosește la (h)americani, pen’că la ei nu prea se cetește, se uită la semne și la TV, la Ora(f)h și Ja(le)y Le(a)no.

  6. Cand e aproape un fapt acceptat de toti ca un buger poate contine carnea din o mie de vaci, cat de mare o sa fie eticheta aia oare? Poate o scriu pe un sul de hartie igienica, sa fie utila si dupa lectura?


scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw