Oameni duși cu pluta – Rita Mureșan…

13 comentarii

 1. Orice comentariu este de prisos ! Oare de la fptul că a fost miss i se trage ? 🙂

 2. Terapia cu îngeri hai ca incerc sa inteleg dar terapia cu Mediumship cu ce o ajuta? am senzatia ca mai mult o incurca… :))

  1. Author

   nu prietene. poti sa intrebi o persoana care ”a trecut dincolo” unde a pus telecomanda… sau alte chestii importante.

 3. SOC SI GROAZA! Cum sa foloseasca mah fontu ala pe dploma, cum? Ii fix ultimu lucru la care m-as fi asteptat… 🙁

  1. Author

   numai niste oameni care nu au legatura cu domeniul pot folosi fonturi decorative la un document oficial. preferatele oamenilor sunt corsiva si comic… de aia am facut misto… diploma aia e facuta de un nene care nu se pricepe…

 4. Poate i-ar prinde mai bine sa discute cu Zavoranca. Aia stie sigur cu ce „ingeri” sau morti sa discute.

 5. Că ei însăşi îşi face rău cu astfel de declaraţii, o priveşte, treaba ei. Dar cu noi, ceilalţi, ce Dumnezeu are?

 6. nu judecati ! documentati-va despre asta ! pentru ca vorbiti in necunostinta de cauza ! invatati sa priviti pe o arie extinsa..! nu doar in fata !

 7. In general astia nebunii sunt cei care sunt capabili sa faca multe daca sunt si destepti, dar daca nu e grav, poti sa iti iei adio de la tot, rabdare, timp… si viata.

 8. Doamne Maica Domnului….eu oricum nu am auzit de ea in viata mea, dar mai bine ar face terapie la psiholog :)))))) ca ingerii au alte treburi ma gandesc eu

 9. Dragi mei inainte de a arunca cu piatra mai ganditi-va .Da si eu vorbesc cu ingerii. Am trei ingerasi care ma ajuta enorm ,cine se confrunta cu asa ceva stie ce spun eu cat si rita si alte persoane. Stiu ca ne credeti nebune pt ca ne aflam intr_o lume nebuna .

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw