Pacaleala de 2 Aprilie…

12 Comments

 1. Mi-a disparut zambetul de pe buze la finalul articolului.

 2. Mare dreptate ai maestre! As mai adauga la lista ta.. ¨ma retrag din politica daca nu trece referendumul ¨ sau ¨o sa scoatem taxa auto¨. Anul asta am facut si am avut parte de foarte putine farse…si chiar ma intrebam care e motivul! Acum mi.am dat seama!

 3. Author

  @tzacanel LA MULTI ANI!!!!!!
  @andrei ma revansez eu … :)))
  @andrei baciu – ar trebui sa facem un calendar cu farsele pe care le tot primim cadou…

 4. Eu pot sa zic ca sunt un trist. Nu am pacalit si nu am fost pacalit de nimeni. 🙁

 5. Este celebră fotografia pusă în acest articol , dar eu tot nu am aflat care este poanta spusă şoferului de corabie de a râs în stilul inconfundabil în mijlocul (prea)fericiţilor….. 🙂 . Pe de altă parte , ai perfectă dreptate : nu e uşor să le vorbeşti păcăliţilor despre păcăleli !

 6. :)) Da, se pare ca ai dreptate. Poate si din cauza ca suntem un popor usor de pacalit.

 7. Da,Gabi, si eu m-am spart de ras tot drumul Baia-Mare acasa, era sa mi se rupa in 2 masina de la cratere, si n-am mai stiut ce sa fac de la atata ras…

 8. Da,Gabi, si eu m-am spart de ras tot drumul Baia-Mare acasa, era sa mi se rupa in 2 masina de la cratere, si n-am mai stiut ce sa fac de la atata ras…..

 9. Tzacanel, nu fii suparat. Esti pacalit in fiecare zi, doar ca nu-ti dai seama. Ceea ce chiar e grav..

 10. Nu aveam de gand sa fac farse de 1 aprilie dar m-a sunat cineva sa-i duc niste bani si pe moment mi-a venit in minte si farsa :)) L-am intrebat daca vrea o lotiune de dat in par si dupa baie ca e buna la orice. A vrut, deci a fost de acord cu farsa :)) Intr-o sticla originala i-am pus detergent pentru vase. Va imaginati cat de bine ii statea parul azi dimineata ? :))

 11. Eu am cea mai buna pacaleala adevarata. Pe 1 aprilie e ziua mea, deci, mint colegii la greu.

hai. spune ceva. te provoc! :)))