Pacaleala de 2 Aprilie…

12 comentarii

 1. Mi-a disparut zambetul de pe buze la finalul articolului.

 2. Mare dreptate ai maestre! As mai adauga la lista ta.. ¨ma retrag din politica daca nu trece referendumul ¨ sau ¨o sa scoatem taxa auto¨. Anul asta am facut si am avut parte de foarte putine farse…si chiar ma intrebam care e motivul! Acum mi.am dat seama!

 3. Author

  @tzacanel LA MULTI ANI!!!!!!
  @andrei ma revansez eu … :)))
  @andrei baciu – ar trebui sa facem un calendar cu farsele pe care le tot primim cadou…

 4. Este celebră fotografia pusă în acest articol , dar eu tot nu am aflat care este poanta spusă şoferului de corabie de a râs în stilul inconfundabil în mijlocul (prea)fericiţilor….. 🙂 . Pe de altă parte , ai perfectă dreptate : nu e uşor să le vorbeşti păcăliţilor despre păcăleli !

 5. :)) Da, se pare ca ai dreptate. Poate si din cauza ca suntem un popor usor de pacalit.

 6. Da,Gabi, si eu m-am spart de ras tot drumul Baia-Mare acasa, era sa mi se rupa in 2 masina de la cratere, si n-am mai stiut ce sa fac de la atata ras…

 7. Da,Gabi, si eu m-am spart de ras tot drumul Baia-Mare acasa, era sa mi se rupa in 2 masina de la cratere, si n-am mai stiut ce sa fac de la atata ras…..

 8. Tzacanel, nu fii suparat. Esti pacalit in fiecare zi, doar ca nu-ti dai seama. Ceea ce chiar e grav..

 9. Nu aveam de gand sa fac farse de 1 aprilie dar m-a sunat cineva sa-i duc niste bani si pe moment mi-a venit in minte si farsa :)) L-am intrebat daca vrea o lotiune de dat in par si dupa baie ca e buna la orice. A vrut, deci a fost de acord cu farsa :)) Intr-o sticla originala i-am pus detergent pentru vase. Va imaginati cat de bine ii statea parul azi dimineata ? :))

 10. Eu am cea mai buna pacaleala adevarata. Pe 1 aprilie e ziua mea, deci, mint colegii la greu.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw