În România trebuie să te descurci! Singur!

8 comentarii

 1. e incredibil
  in prima faza paote zambesti si te intrebi ce e in mintea lor
  apoi te interbe ce e in mintea noastra!
  ne trezim noi pana la urma…

 2. drumurile din zona aia merita o rascoala si macar un primar ars pe rug. Ba nu, nu ars pe rug, ceva mai dureros – sa se transmita prin megafon in casa responsabililor si in toata localitatea prinosul de recunostinta si toate gandurile bune transmise prin statie de soferii de tir care trec pe acolo!!! Saracii copii vor purta antifoane o luna, sa nu ramana cu sechele:-)))

 3. Am fost pe acolo anu trecut, pot spune ca a fost prima data cand am condus fara sa ma uit la drum, e adevarat ca aveam numai 30 la ora ca ma holbam la casele oamenilor de acolo, insa nici o secunda nu mi-a trecut prin cap sa ma uit la asfalt, era fara gropi, pe moment nu am realizat insa ulterior am si mentionat sotiei, „bai astia nu au avut o groapa!!”, iar raspunsul ei a fost.. „cum sa aiba gropi, tu ai vazut ce case au, aici nu vor fi gropi niciodata :)) „. Si uite ca intr-un fel a avut dreptate. Pacat ca s-a ajuns la asa ceva, totusi taxele pe care le platim le platim ca idiotii. Ma intreb o chestie, tot vad pe la TV o reclama cu un tip care spune cea de genu’ „stiti cine sunt eu? eu sunt cetatean european si am drepturi”.. pai in cazu asta noi unde am putea sa ne plangem, pentru ca si drumurile sunt un bun cumparat de noi la urma urmei? Stiti ca in strainatate puteti da in judecata primaria orasului daca v-ati distrus masina intr-o gropa? si si mai frumos, sunt obligati sa va plateasca daunele de reparare. Mie mi-ar face placere sama pot plange cuiva, ca sunt cetatean EU, si bunul cumparat cu banii mei munciti, asfaltul fiind el, e de ultima speta si nu se poate circula, si mai platesc si o tona de bani sa imi refac masina dupa.

 4. Salut, Hai sa va zic eu cum stau lucrulile in Certeze si imprejurimi. Eu locuiesc in Certeze (adica acolo am o casa cu (stupoare) un singur nivel care este mansarda si pe care am construi-o prin 2003. Starzile din certeze sunt betonate si nu asfaltate pe banii oamenilor care au dat ca si mine cate 400-500 €. Trabuie specificat ca doar strazile care dau perpendicular pe drumul european 19 sunt betonate si nu E19 cum s-ar crede din textul scris de Gaben pe care il salut cu aceasta ocazie.

 5. Author

  salut, indiferent ce drum si de ce e facut din banii oamenilor, concluziile sunt aceleasi 🙂
  eu am luat stirea de la protv
  si cu aceasta ocazie : te contrasalut 🙂

 6. Daca vor amenda cetatenii pt aceasta „indolenta’, mi-e mila de politia si prefectura locala ce o sa pateasca. Pt 400-500 de euro, localnicii ii ard pe rug pe toti.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw