544, Diaconescu si tampitii…

27 de comentarii

 1. Eu tind sa cred ca e reala duma.
  Eu sunt pe Orange si mi-a dat numar nealocat.
  Tatal, tot pe Orange, a prins paraiturile alea.
  Nu stiu ce sa zic…

 2. 🙂 foarte tare, dar aia de la Vodafone cum afla daca sunt ascultati? Sau Cosmote? Eu totusi nu cred ca atatia oameni au sunat la numarul ala.

 3. Adevarat! Nebunul ne inebuneste si pe noi!Am luat la butonat toate telefoanele familiei!pe urma mi am dat seama,de ce sa ma asculta cineva cand sunt un nimeni?Un pensionar amarat cu 800 lei pensie !!Nu sunt rau,dar as fi incantat sa ramana definitiv inchisa televiziunea poporului !!!!!!!!

 4. Cred ca toti s-au lovit la cap,eu cred ca astfel de persoane „publice” se adreseaza clasei cu mult mai putin IQ decat restul dintre noi,fapt pt care toata lumea si toata europa generalizeaza,tigani toti.
  Sper sa ramana inchisa televiziunea lui,si sper sa se inchida multe altele.

 5. Elodia reprezinta un varf de lance in care institutiile Statului Roman au facut zid comun pentru a nu se afla NIMIC.Nimeni nu e mai presus de Lege, nu functioneaza.Oltchimul reprezinta modul tipic in care s-a capusat si distrus intreaga economie nationala. Cand cineva dorea sa vada cu adevarat daca DD are probleme cu mansarda, il lasa sa-si rupa gatul, il lasa sa dea drumul la derularea a ceea ce insemna contract. Adevarul este ca absolut toate activele Oltchim sunt gajate bancilor creditoare, statul a dorit sa vand cu 3 mil. euro unui neica nimeni sa rada tot de pe fata pamantului. Un adevarat roman, care isi iubeste tara, care isi iubeste realizarile poporului gandeste altfel. Modul grobian de interpretare se poate extinde, caci un roman care uraste ca romanii sa aiba un viitor ar trebui sa ajunga acolo unde ii este locul, sa dispara pe Veci, la lada de gunoi. O tara, a 4-a din Europa ca bogatie, o tara cu 15 mine de aur, la care productia de aur si nu numai e zero de ani de zile, in conditia in care pretul aurului este un punct de referinta mondial, e de neimaginat. A vinde o companie de transport precum CFR care are 9.000 de locomotive doar, fiecare locomotiva noua costand 9 milioane euro, dar, socotind ca ele sunt vechi, atunci adoptand 1 mil.euro pe bucata, fac 900 milioane euro. La care mai adaugam vagoanele, infra-structura garile, terenurile aferente. Las la aprecierea unui adevarat roman care isi iubeste tara, care are macar un neuron intreg, cum poate un guvern sa spuna ca erste foarte multumit cu numai 52 milioane de euro daca ia pe tot ce inseamna CFR? Sper ca un adevarat roman imi va raspunde. Cei ce nu gandesc romaneste, sa moara toti in chinuri.Am sa ma rog fierbinte pentru acel lucru, gratis.Primavara gunoaiele si uscaturile se ard.

  1. Din pacate nimic din ceea ce se intampla in jurul nostru nu are legatura cu logica .
   Trebuie sa vanda repede si cat se poate de ieftin totul.Din cate am inteles intretinerea cailor ferate si reparatiile revin statului roman -alta tampenie ,dar cum am mai zis nu are nici o legatura cu logica sau cu patriotismul.
   Din pacate daca nu ai nici un talent intri in politica!E la moda!

 6. 🙂 Greu de răspuns la întrebare , dar există variante ajutătoare : câte voturi a primit PPDD la ultimele alegeri ?

 7. zice Murphy…

  Suma inteligentei pe planeta este constanta, insa populatia se afla in continua crestere. Prin extrapolare, cred ca la noi este la fel

 8. Raspuns corect : toti . Da,toti suntem tampiti,chiar si noi astia care luati individual ne vedem mai sus ; pentru ca nu luam atitudine si ne place sa stam sub tampiti,sa ne conduca,sa-i urmarim la tv,sa-i urcam in slavi in loc sa dam cu ei de pamant. Sa sune toata lumea !
  Asa ne-am impuscat la revolutie unii pe altii ca-n jocurile de copii,asa am dat bani la caritas,asa aruncam laptele…

 9. OMG !! Pe asta am pierdut-o…bine ca mi-au scos antenele :)))). Nu de alta dar mi-e teama ca prostia la un moment dat devine molipsitoare ca vad ca deja se extinde fara menajamente :))))

 10. Nu cred ca are o parere prea buna despre „audienta” din moment ce face asa niste tampenii in direct.
  Intrebarea e alta.Cat de tampiti crede el ca suntem?
  Sau ei?se aplica aceeasi intrebare si pentru politicieni ,ziaristi …

 11. Ăsta e momentul prielnic pentru Orange de a percepe supra-taxă pe acest numar !!

 12. Raspuns la intrebare, sunt nenumarati.. chiar si un recensamant daca s-ar face, tot nu s-ar putea sti exact, cati tampiti sunt.. :-/

 13. eram pornit sa scriu dar vad ca robert de mai sus mi-a scris ideea
  ar fi o treaba interesanta ca numarul ala sa fie cu suprataxa

 14. Tampiti fara numar!!! fara numar! fara numar!… pentru ca..fara numar!

  Intrebarea e defapt, cum a reusit sa aiba ROLLS ROYCE nene…ROLLS!

 15. dirtman, la fel de usor cum a avut berBECALI Maybach : DE PE SPINAREA ANALFABETILOR CARE SE UITA LA EL.. Ai inteles ? :))

 16. 1. Pacaniturile si caraiturile provin din interiorul cutiei craniene ale individului…respectiv.
  2. Se aud (le aude) doar cand pune telefonul la ureche ( cutia craniana); telefonul are efectul unei cutii de rezonanta.
  3. Nebuni sunt cei ce-l baga in seama…


 17. Suntem mai multi care suntem de acord cu tine. Eu oricum il invti pe DD la pensiunea din Sighet. Este pat si camera rezervata acolo.

 18. Cred ca este cea mai buna metoda de verificare a audientei.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw