Cursa de căruțe de pe autostrada.

11 comentarii

 1. :)) Oare cei din dubă asigură intervenţia şi în cazul în care caii lasă ….dovezi solide că au trecut pe acolo ?

 2. daca se intampla in SUA oare ni se mai parea ciudat?eu cred ca ii laudam!spuneam ce COOL este!!asa ca bravo alor nostrii! eu vad de ani de zile astfel de curse,desigur nu pe autostrada,dar pe un drum national intre 23 august si mangalia!;)
  Gaben daca te pricepi la tunat carute sa stii ca se castiga bani frumosi din curse!;))

 3. :)) Suntem singura tara unde autostrada arata ca un drum national..Singura tara unde pe autostrada poate intra orice utilaj fara probleme..SIngura tara unde totul este posibil 🙂

  1. Nu e pe autostrada, e pe drumul national la iesire din Ct spre Valul lui Traian. Asta care filma era pe breteaua de intrare pe autostrada. Unde a-ti vazut autostrada cu linie continua intre sesnsuri?

 4. Eu aodr pur si simplu acest sport, mai putin noaptea cand era sa dau intr-o caruta nesemnalizata. Daca ar putea cei de la drumuri si cine fac legile astea toate sa intre intr-o caruta din asta pe timp de noapte ar fi un deznodamant mirobolant

 5. Stati o leaca !
  Ei nu fac curse cu cai pentru ca au ajuns la un nivel atat de ridicat in cat sa aprecieze divertismentul, ci pentru ca sunt primitivi.

 6. @savoir faire, astia suntem, niste EVUL-MEDIU-isti, asta e realitatea romaneasca. Ne vor trebui 200 de ani sa ajungem si noi la normalitate!

 7. Nu toata lumea isi permite o masina puternica ca sa faca liniute cu ea…un cal este mai ieftin, nu consuma benzila de 6 lei litrul si polueaza cu cacareze biodegradabile. Deci este posibil ca aest tip de intreceri sa ia amploare printre cei impatimiti de viteza si curse. Nimic nu se compara cu 6 cai frumosi la linia de start.

 8. Mi se pare ca e ceva in neregula, carutele sunt prea mici? Poate e iluzie optica… :)) Clar sunt carute pentru concurs!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw