Homosexualule! Tiganule!

12 comentarii

 1. Exista o vorba in popor..sau doar eu o stiu 😐

  „Drum bun si cale batuta… cine te prinde sa te f*****a” n-o fi 100% corect gramatical , da i se potriveste de minune :)) :))

 2. Asa e. Cel mai simplu e sa arunci vina pe altcineva. Mai este o vorba:” Cand te scalzi cu porcii, nu le poti spune altora ca put”.

 3. daca ne spui la inceputul articolului ca nu esti rasist si homofob sa te credem pe cuvant? ia demonstreaza treaba asta

  mie fraza asta mi-a atras atentia: ”Înțelegi? Nu încerca să ne faci pe noi vinovați pentru o problemă care nu ne privește! Sunteți homosexuali. Sau țigani. Descurcați-vă!”

  referitor la asta am o intrebare, tu cum crezi ca se descurca un homosexual care e demis? simplu, joaca cea mai tare carte pe care o are, isi acuza seful ca l-a dat afara din cauza orientarii sexuale :)) deci se descurca numai ca tie nu-ti place cum :)) la fel si tiganii, se decurca furand si isi asuma riscul sa fie prinsi iar cand sunt prinsi e la mintea cocosului ca vor folosi cartea numita ”discriminare”.

 4. O radiografie dură a unei secvenţe de viaţă . Nu pot să nu pun următoarea întrebare : de-a lungul carierei sale la TVR a scris vreodată un articol în care să arate că deşi este homosexual , şefii săi nu au nimic de comentat ?

 5. Din punctul meu de vedere se victimizeaza.
  am scris asta si la zoso, dar vad ca exista si babuini care se lasa manipulati.
  p.s acum am observat ca „manipulare” se incadreaza bine in context.
  Numa’ bine !

 6. Lumea urla ca homosexualii si tiganii sunt discrimanti constant..insa uitam ca ei cer dinadins discriminarile..Oricand li se intampla ceva nasol asta e scuza lor.

 7. Nu cred ca este singurul homosexual din televiziune, asa ca tratamentul de cacao pe care il acuza in mod sigur vine pe alt motive. Dar cum ai zis si tu….Trebuie sa fim demni nu sa ne lasam calcati in picioare. Atata timp cat te lasi calcat inseamna ca nu esti bun de nimic si o stii si tu:)))

 8. Domnul Leonard sa mearga la biserica si sa-si rezolve problema spirituala de homosexualitate asta ar trebuii sa fie prima pe planul personal si restul pe urma…duhurile alea necurate de homosexualitate nu vor iesi afara decat in numele Domnului altfel vor sta acolo mult si bine…

 9. Fac si io o gluma proasta: cine-i Leonard Miron?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw