Nu da click! o să murim! el dă click…

13 comentarii

 1. Aoleu, frate maramuresean, habar nu ai mataluta cata dreptate ai !! E plina omenirea, mai ales tara noastra, de idoti inculti fara creier ( expresia e voit intensificata ), sunt atat de multi incat suntem doar vreo cativa care am ramas in toate mintile… Ce sa ii ceri unui putoi din asta care pica in plasa oricui, daca ii zici sa sara in fata trenului, o face zambind crezand ca nu pateste nimic… E nasol ce ne asteapta, crede-ma ! Ori abandonam corabia cei in toate mintile, ori am pus-o rau de tot

 2. In general, la multe specii din regnul animal, exista asa numita selectie naturala, ca sa te inmultesti trebuie sa fii frumos, puternic sau sa ai alte diverse calitati. Asa, supravietuiesc doar cei mai buni si rasa evolueaza. La cum se comporta oamenii…nu ma mai mir nicicum de ce vad pe strada in zilele astea….si devine din ce in ce mai rau cu trecerea anilor. Zi buna!

 3. nu cred ca e asa grav.
  cine are puterea sa apese pe un buton ca sa disparem, ca omenire, nu e din categoria aceluia care se uita dupa un tricou gratis.
  „avarul” poate face si el rau, da la o scara mult mai mica.
  eu cred ca deocamdata suntem SAFE.

 4. man, io am incercat azi pe blog sa educ lumea printr-un articol si un mini-tutorial video in care le spun cum sa scape de poza aceea cu aplicatia ce apare de pe profil !
  dar nu-mi fac iluzii la pustanii cu purulente pe obraz si un neuron ce se batzaie lasciv si e trezit doar de msuca ce le patineaza pe cortex destul de lasciv ..
  valul masiv venit de pe HI5 inca e prezent si devine preponderent pe FB – iar niste bajeti destepti au sesizat din timp asta si fac bani buni din afiliere pe seama lor ..

 5. Ei bine , iată că treci în rândul celor care încep să-şi pună întrebări despre omenire . Aşa în general . Şi noi odată cu tine ! 🙂

 6. Mai Gabi, eu zic ca dintr-astia au fost dintotdeauna, practic e varianta online a selectiei naturale. Apropo, ce parere ai de Darwin awards? Eu personal mereu ma amuz amar cand vad ce le poate debita unor ”evoluati” encefalul.

 7. un video ceva? mai facem si noi ? sau tot asa, 1 la 3 luni ?

 8. Face parte din selectia naturala. Atat warningul, cat si clickurile. O gura in minus e o paine in plus, cum zicea un mare filosof dintr-o padure de prin Maramuresh…

 9. Ce teapa mi-am luat… eram mai mult ca sigur ca e teapa dar de, curiozitatea asta ce sa-i faci am dat si eu click la porcarria din foto :)) … Era sa imi inchida facebookul pentru spam :)) … Am primit avertizare dupa, la o zi!

 10. E simplu. Daca eu iti spun: Nu te gandi la un papagal albastru! tu ce vei face?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw