Manios, Dumnezeu a scapat un fulger

14 comentarii

 1. De fapt Papa Ioan Paul I a murit subit la …. 33 de zile dupa ce a fost ales!

 2. si 33, eeee, e o cifra celebra. Ca 33 de ani. Dar… 33 de zile….

 3. e distractiv. Daca ma mai documentez cred ca ajung si la pian 🙂

  ” La polul opus, cele mai puţin au zăbovit în fruntea Bisericii Urban al VII-lea, 15 septembrie – 27 septembrie 1590 (13 zile), suveranul ponif îmbolnăvindu-se de malarie, Bonifaciu al VI-lea, 15 zile, în aprilie 1896, şi Celestin al IV-lea, 25 octombrie – 10 noiembrie 1241 (17 zile). Se pare că din lista papilor a fost însă şters un oarecare Ştefan, care a murit la numai 4 zile de la alegere, în anul 752, făcând apoplexie înainte chiar de a se fi bucurat de ceremonia înscăunării.
  Nici predecesorul lui Ioan Paul al II-lea, papa Ioan Paul I, nu a stat decât 33 de zile în funcţie, decedând în urma unui infarct. Numeroase teorii conspiraţioniste au circulat şi încă mai circulă pe marginea acestei morţi subite.”

 4. Foarte amuzanta analiza si de mare interes . Zic eu ! 🙂

 5. Nu vreau sa mai aud vreun spalat pe creier de biserica ( ortodoxa, catolica, etc ), oricare ar fi ea ! Biserica si credinta sunt chestii TOTAL OPUSE ! Nu exista niciun Dumnezeu ! Sunt doar inventii pentru a putea manipula fraierii ! Si se pare ca le-a reusit din plin !!

 6. Oare cati prieteni are Papa pe facebook ???

 7. Un semn divin…ce confirma existenta coincidentelor.

  1. Cum zicea Einstein: Concidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim.
   🙂

 8. Da, este o tema ‘debatable’. Totusi, Einstein nu greseste: Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim’. Sau de a se face simtit? Eu cred ca ambele.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw