Ai nostri tineri la liceu invata…

12 comentarii

 1. Fara nici o indoiala este vorba despre teribilism . Se amagesc singuri ca , prin astfel de manifestari le dovedesc celorlalti ca ei sunt altfel . Din pacate sunt altfel . Adica mai putin pregatiti si fara o scara reala de valori .

 2. „Dacă la 20 de ani nu eşti nu eşti de stânga, nu ai inimă. Dacă la 40 de ani mai eşti de stânga, eşti imbecil.” [autor incert]

  Este posibil ca aceşti copii să fie într-adevăr implicaţi, cu cele mai bune intenţii. Întrebarea este dacă noi ar trebui sau nu să-i protejăm.

  1. desigur, autorul scria asta intr-o tara in care marile averi se fac in secole, nu in cativa ani, prin devalizarea avutului public!

 3. Ce treaba are cartea cu orientarea sexuala? Dupa cum spui tu, toti ar trebui sa fie virgini(e) pana dupa BAC. Ei daca formulezi astfel putem vorbi la figurat, dar asa cum ai scris aici e foarte foarte rau ca ai facut din drepturile omului unealta de batjocura. Mai bine spuneai un banc cu gay ca era mai cool si erai in trend, mai bine de cat sa ai fobii.

  1. Author

   legatura dintre carte si orientarea sexuala nu o discutam aici. ce discutam era
   1 daca e ok ca un copil sa participe la o demonstratie cu trenta sexuala.
   2 daca nu ar trebui sa se preocupe de alte chestii. scoala de exemplu. ca vine bac-ul si iar pica 60 % dintr elevi.

   1. Nu m-am legat de acele demonstratii. Nici un minor nu ar trebui sa participe la demonstratii cu tenta sexuala. Eu spun doar ca intentia unora de a aminti in scoli ca mai exista si alte tipuri de sexualitati sau ce inseamna drepturile omului este un lucru f benefic si absolut necesar, asta ca sa nu am in spatele meu gasti de adolescenti care sa arunce cu pietre dupa mine la propriu pentru simplul fapt ca nu concep o altfel de diversitate decat dualismul imbecil promovat de toti sfintii. Lasa sa nu se predea despre asta (optional, desi ar trebui sa fie obligatoriu) dar sa se predea ortodoxismul in scoli. Adica ei nu invata despre religi ci este o indoctrinare in masa a intregii tari, acceptata tacit de parintii ai caror copii devin violenti cand doi barbati sau doua femei sa tin de mana in parc.

    1. Author

     Nu ne intelegem. Eu nu am nimic cu demonstratiile. Eu am cu faptul ca au timp de demonstratii, dar la simulare bac-ului au picat 62% din elevi! Pai la asa rezultate se mai fac activitati suplimentare? Toata lumea la invatat!

    2. Pentru bac nu se invata in perioada cat tine o demonstratie, 2-3 ore, 4-5 cu tot cu barfa de dupa. Ai ales un exemplu prost. Copii nu invata din cu totul alte motive. Pentru c nu se face scoala si nu mai exista aceeasi vointa. Nu s-a facut nici mai demult, ca daca se facea cunostintele s-ar fi ransmis. Rolul educatiei nu e acela de a fi tu un bun electronist ci de a sti cum sa dai mai departe, ca altfel inventezi un cacat cu bec si nu il intelege nimeni din urmatoarea generatie

     1. Author

      dude. nu te lega de un cuvant. e vorba de un principiu. adica mai bine fac altceva, orice altceva, chiar si o demonstratie cu gay people doar sa nu invat… asta era esenta…

 4. Atata timp cat sustinerea cauzei asteia nu interfereaza cu timpul de studiu, mi se pare o campanie buna. Si nu pentru ca as fi de acord cu paradele de gay (cu care chiar nu sunt de acord), ci pentru ca tinerii astia acum invata ce e aia toleranta. Iar noi romanii nu suntem toleranti de felul nostru, suntem chiar foarte inchisi la minte, mai ales atunci cand vine vorba de homosexuali
  Teribilism sau nu, cred ca le face bine.
  Ca eu as fi inceput cu o campanie de folosit apa si sapunul (alt capitol la care noi, romanii, nu excelam), asta e alta poveste.

 5. Gabene… esti ne-emancipat, sa zic asa. Poate asa cere curriculum-ul activitatilor extrascolare. :).
  Personal,cred ca minorii nu au ce cauta la o activitate de genul asta.

 6. asta-i culmea! am ajuns deja sa consideram homosexualitatea ca pe ceva firesc?

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw