Cnadnr – scene de cosmar!

3 comentarii

 1. Cum sta toata lumea si se plange ca nu se deszapezesc drumurile, Doamneeee… Eu stau in nord… pe langa Oslo mai exact. Si aici daca ninge lumea circula in continuare. Si cu viteza. Masini de deszapezire vezi abia daca impingi zapada cu bara. Pana atunci nu ies pe strazi. Daca e week-end.. nu ies pe strazi ca-s liberi. Si nimeni nu se plange. Aaa… au un paragraf in lege care prevede ca trebuie sa fii incaltat corespunzator, a.i. sa nu incurci circulatia. Altminteri amenda te paste. Asta inseamna de la gume cu tepi pana la lanturi sau autosock.
  Dar se circula! Si nimeni nu se plange!
  Gabi, iti trimit si niste poze facute duminica dimineata in centrul unui oras in jurul orei 8, in caz ca vrei sa vezi …

  1. Author

   problema la noi e ca se inchid drumurile. aici e problema. intelegi? eu stau in drum pentru ca cineva nu are cauciucuri de iarna si cei care ar trebui sa intervina nu fac nimic.

 2. gaben apreciez tot ce faci si iti multumesc sunt un umil sofer de camion din Deva si traiesc experianta zapezilor pe drumurile di Romania de ceva ani mai precis de vreo 10 nu ai cu cine sa faci treaba sunt spagari toti m-am saturat de C.N.A.D.N.R si I.S.C.T.R pana peste cap ii o adunatura de marlani exact care au fost si inainte dar sub alt nume te respect si continua treaba care o faci pe blogul tau ca o faci bine pace si drumuri bune la toata lumea

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw