Porcul de Rona

5 comentarii

 1. Hahahaha haha ha… Frate, n-am mai ras asa bine de cateva saptamani.
  Esti grozav! As vrea si eu un porc de ala.

 2. pretul?!?!?!…nepretuit
  Pentru toate celelalte exista Mastercard :))

 3. poate fi la pret de vaca kobe,mananci si te imbeti,plus ca-I BIO

 4. No doamna draga io zic ca musai sa nu iesi in pierdere chiar de la prima sarja trebuie sa faci o socoteala cat mai ezacta cam cu cat sa vinzi matale kilu de carne de porc , MA-RONA ca sa bagam si ceva brand autohton de maramures.
  Din ce cunosc eu tre’ sa luam costurile cu intretinerea lui Ion si Simi (mancare si beutura ) , ale scroafei si vierului originali, precum si a porcusorilor condamnati (borhot reciclat si palinca pentru frectii) precum si consumurile de energie electrica si licente pentru manelele puse spre ascultare si drepturile de autor pentru Ion si Simi cand se manifesta solo dupa ce se imbata si de asemenea cuantumul amenzilor pentru mizeria si putoarea de mediu daca nu destinati vre-un porcusor special pentru garda de mediu.
  Mai adaugati la aceste costuri si plata veterinarului pentru conversia la eunuci a purcelusilor , asa ca sa nu puta a pisu in tigaia viitorului consumator ecologist.
  Din aceste cheltuieli deduceti si niste avantaje indirecte pentru matale si sotia lui Simi cum ar fi lipsa de scandaluri si injuraturi si avantajul de a lipsi de acasa neobservate, la care mai adaugati costul gunoiului de porc obtinut , vandut unor vecini beligeranti de la hotar sau donat primariei pentru rondoul din fata statuii primarului pentru servicii deosebite aduse comunitatii precum spun povestile DNA.
  Faceti o evqaluare a acestor chestii si mai tinem legatura ….
  Una peste alta desi e complicata rau initiativa maremureseana , eu zic ca merita … mai ales ca daca Ion si Simi , or avut oi inainte pot sa ia in discutie pentru tranzitie rasa Mangalita a caror exemplare de porc sunt ca niste oi cu lana , numai ca au rat si nu au coarne.
  Lasatii doamna sa vedeti ce iese , dar fiti vigilenta permanent la procedurile ce se intampla in procestul de productie , ca e cu vapori inflamabili si se pot produce nenorociri si va puteti trezi cu ciolanele fermei pe casa . Parerea meqa !!!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw