Vesti bune de la DHL

11 comentarii

 1. Pe vremea mea, se spunea: ” la munte si la mare, in orice-mprejurare, valiza diplomat te face de cacat! Totusi intreb – duce diplomatii si ciolane de porc afumate spre vest?

 2. „crestem increderea cetatenilor in organele statului”

  Că vameşii lucreză la privat :)))

 3. „il sustin pe Liviu Alexa”

  Ăsta nu e japiţa aia cu sala de sport, amic la cataramă cu cocalarul de Mircea Badea?

 4. Parca blogul era mai bun cand postai cate un video in fiecare zi. Genul asta de stiri il gasim pe http://www.timesnewroman.ro si ei sunt si mai buni la asa ceva. Daca tot postezi astfel de stiri, ai putea sa le citesti intr-un clip video. Ceea ce face ca o gluma sa fie buna nu e neaparat continutul ei, ci persoana care o spune. Deci, in numele Asociatiei Fanilor Gaben (AFG, poate ai auzit de noi), te rugam sa revii la videoblog.

  1. e mai lunga discutia. mult mai lunga. crede-ma ca fac asta din placere, deci daca as avea timp nu ar fi o problema… :)))

 5. Sunt mult în urmă. UPS a anunțat că în decembrie va avea prețuri speciale pentru cutiile de transport cu afumătoare încorporată.

 6. :)) Cat de tare trebuie sa fie sa trimiti sunca si toate cele prin DHL la ambasada si-n pachet, cand deschid aia sa fie un alt pachet, spre o alta adresa? Eventual si timbru pus… :))))

  iubesc romanii! macar ca s-a gandit cineva la asa ceva :))

 7. Daca stirea e serioasa este o veste buna pentru toti romanii care au plecat din tara!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw