Vesti bune de la DHL

11 Comments

 1. Pe vremea mea, se spunea: ” la munte si la mare, in orice-mprejurare, valiza diplomat te face de cacat! Totusi intreb – duce diplomatii si ciolane de porc afumate spre vest?

 2. “crestem increderea cetatenilor in organele statului”

  Că vameşii lucreză la privat :)))

 3. “il sustin pe Liviu Alexa”

  Ăsta nu e japiţa aia cu sala de sport, amic la cataramă cu cocalarul de Mircea Badea?

  1. Author

   ba da prietene. ala e. si e prietenul meu. sper ca nu te deranjeaza… :)))

 4. Parca blogul era mai bun cand postai cate un video in fiecare zi. Genul asta de stiri il gasim pe http://www.timesnewroman.ro si ei sunt si mai buni la asa ceva. Daca tot postezi astfel de stiri, ai putea sa le citesti intr-un clip video. Ceea ce face ca o gluma sa fie buna nu e neaparat continutul ei, ci persoana care o spune. Deci, in numele Asociatiei Fanilor Gaben (AFG, poate ai auzit de noi), te rugam sa revii la videoblog.

  1. @ marmota: nici nu stii cata dreptate ai!

  2. e mai lunga discutia. mult mai lunga. crede-ma ca fac asta din placere, deci daca as avea timp nu ar fi o problema… :)))

 5. Sunt mult în urmă. UPS a anunțat că în decembrie va avea prețuri speciale pentru cutiile de transport cu afumătoare încorporată.

 6. :)) Cat de tare trebuie sa fie sa trimiti sunca si toate cele prin DHL la ambasada si-n pachet, cand deschid aia sa fie un alt pachet, spre o alta adresa? Eventual si timbru pus… :))))

  iubesc romanii! macar ca s-a gandit cineva la asa ceva :))

 7. Daca stirea e serioasa este o veste buna pentru toti romanii care au plecat din tara!

hai. spune ceva. te provoc! :)))