Ce va primi Elena de Craciun?

Unei femei ca Elena e foarte greu sa ii faci un cadou. Ma refer aici la un cadou care sa o surprinda placut. Are posete de zeci de mii de euro, are masini, are diamante, are tot ce  si-ar putea dori o femeie. Plus ca are acces la toate conturile familiei. De unde daca isi cumpara ceva de 20-30 de mii de euro nici nu mi-as da seama. Odata si-a cumparat un hotel micut in Cannes si din greseala l-a platit de 2 ori. Grabita cum e ea… A dat de doua ori click acolo si s-au dus banii… Ne-au sunat aia ca le-am trimis prea multi bani. De treaba belgienii … sau francezi ce or fi fost… De aia va zic. E foarte greu sa ii fac o surpriza… si cum ma uitam eu la stiri am vazut aia cu Uraganul Sandy. Si atunci mi-a venit ideea.

L-am pus pe un angajat de-al meu sa se intereseze si am gasit un contact de la Organizatia Mondiala a Meteorologilor. Un amic avea un prieten care a intervenit pentru noi, am dat si o mica sponsorizare si am rezolvat. Urmatorul uragan se va numi Elena. Uraganul Elena. Nu-i dragut?  Cred ca o sa-i placa la nebunie. Prietenele ei o sa moara de invidie. Ha HA Ha !!! Sper totusi sa fie ceva mai mare decat Sandy. Ca Sandy a fost vreo 2 miliarde de dolari. Elena mea a spart 4 miliarde de euro anul trecut…

Dorel Cocot interviu revista Tablu – cadouri de sarbatori

3 comentarii la „Ce va primi Elena de Craciun?”

  1. Nu. Nu. Nu. Nu Elena!!! Io propun să se numească…..Lena, uraganul Lena, sau… „Lena hurricane”. A, nu-i mai mișto? Ferească ‘mnezo. Am zâs.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.