Fac colectie de expresii romanesti ireale

13 comentarii

  1. asigurari de sanatate, politie in slujba cetateanului, orase curate, „nu primim bacsis”, tineri cititi, spectacole de teatru si/sau opera cu casa inchisa, programari la biblioteca, rabdare in trafic, legislatie rutiera, juramantul lui Hipocrate, justitie oarba, absolvent de bacalaureat, domnisoara, vecini „ca lumea”, popor civilizat, respect…

  2. Autostrada suspendata, roman cinstit, politician in slujba cetateanului, Politia- siguranta si incredere. Oho, si mai sunt, timp sa ai sa iti vina in minte, realitatea cotidian e supra-saturata de astfel de expresii. Le las si altora placerea de a mai mentiona o serie!

  3. Alegeri democratice, oamenii legii, protectia consumatorului, sistem de sanatate, claxonatul interzis in Bucuresti, adidasi originali pe internet, salon de masaj, coada civilizata la tigai/bormasini…etc la promotie, schimbarea puterii, produse eco ….

  4. Invatamant de calitate.
    Te-as ruga sa iti exprimi intr-un filmulet opinia despre invatamantul din zilele noastre. Eu sunt ancorat in invatamantul superior, si nu mai suport ca toti cretinii sa faca facultate, si culmea, vin la scoala zi de zi doar sa deranjeze si sa faca scandal… Nu mai suport! :)))

  5. turism romanesc, parcari, schengen, paduri netaiate, cedeaza trecerea, terenuri cultivate, spitale moderne, aur romanesc

  6. Te grabesti ca fata la maritat! Pe vremuri se grabeau sa si-o puna, acum nu mai asteapta momentul acela pt a face asta.

  7. ˝Hotul neprins, negustor cinstit˝ sau in varianta noua: ˝Da` ce-am facut, ca doar n-am dat in cap la nimeni !!!˝

  8. Gioana presedinte…roman cinstit(98%),parlamentar corect, parlamentar cu scaun la cap….

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw