Concediul.

20 de comentarii

 1. Cand am vazut pe facebook ca ai postat videoclip nou am zis „ieee” :))

 2. io cred ca de acum incepe concediul…….de odihna…….auzi copaci taiati cu drujba 🙂 cat de tare….bine-ai revenit…exit….

 3. Poate vi si pe la Chicago data viitoare. Sa nu mai lipsesti asa de mult ca deja o inceput aia cu care muncesc, de ce sunt trist la prima ora.

 4. Sa ma intrebe…binenteles! M-am emotionat cand am scris.

 5. Ce tura lunga ai facut! In Paris mie mi s-a parut ca doar negrii si chinezi locuiesc, zici ca francezii le-au cedat lor capitala… n-as putea locui acolo nici pe 10k euro salar. Praga in schimb, e alta treaba! Mancare buna, femei bune, oras frumos 😉
  Poate ai remarcat in Franta cat de libera e autostrada, ca e scumpa ca dracu 🙂

 6. No bine ai vinit ! Io zic ca si al noi gasesti ce ai gasit pe acolo, doar copacii taiati cu drujba is mai multi si … de jos 🙂

 7. Mama finalul clipului e „GORGERS” 🙂 cu ce erau taiati copacii? LOL o descriere mai superba nu se putea… Salonul Citroen de pe Champs-Élysées l-ati vizitat?

 8. Bienvenue! Asteptam revenire, frumos clip, aa nu gresesc…gorgeous! :)) Ai perfecta dreptate cu strazile, cu faptul cum sunt priviti in general romanii si nu in ultimul rand cu faptul ca totul dincolo de granita este gorgeous :)) Numa’ bine Gabene

 9. chiar te apreciez pentru lejeritatea si umorul cu care abordezi intamplarile mai putin fericite din concediu, si anume pierderea portofelului si amenda primita la plecare….nici nu stiu ce m-as face daca as pati asta…cred ca as turba…:)) oricum, bine-ai venit!!!

 10. Imi pare rau ca nu faceti clipulete mai dinamice ,mai in miscare decat acestea, ar fi fost chiar interesant

 11. frumosi adidasi Adidas la reducere ti-ai luat din Pandorf:) , erai fix in spatele meu la casa in magazin si te uitai la persoana de la casa cealalta care a luat dintr un model de adidasi toate perechile si nu ti a mai lasati si tie..;)

 12. daca nu era asa…crezi ca stiam detaliile astea…nu am fost chiar sigur daca tu erai ( adica 90 % ), aveai un inceput de barba:))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw