Biciclete roz

10 Comments

 1. De apreciat invenivitatea romanilor, dar pacat ca se foloseste prea mult ptr. a se face tampenii, si nu pentru a face lucruri bune. Sper sa auzim de la vecinii nostrii si lucruri bune despre romani.

 2. Cu ce masina te lauzi, Gabene?

 3. In 1998 am fost la New York si am stat la o poveste cu un angajat al Consulatului Roman la ONU. Baiatul ala mi-a spus un lucru definitoriu pentru comunitatea romana de acolo: “Ai nostri toti isi achizitioneaza electrocasnicele numai joia!”
  Joia era ziua cand gunoierii locali colectau deseurile electronice din tot orasul.

  1. Absolut definitoriu pentru toata comunitatea romaneasca din NY! :)) Stam toti si pandim momentul propice sa”agatam” o electrocasnica aruncata de altcineva, inainte sa ne-o ia gunoierii :)) Ce baieti destepti si tu si angajatul ambasadei :))

 4. Ar trebui sa zici ca povestile astea le stii de la altii, din alta parte, faci de groaza Viseul :))

 5. Frate am crezut ca esti om serios ! Un Besziz Polizei isi da seama de furt in 2 minute si alea proaspat vopsite ….. nu stiu cine iti vinde covrigii astia ieftini da treci la glumele tale vechi cas de 100 x mai bune! No ofence bro !

  1. Author

   Povestea e 100% adevarata. Si o stiu de la seful de santier. Care mi-e prieten foarte bun. Dar putem pune un pariu si te duc la om… :)))

hai. spune ceva. te provoc! :)))