Biciclete roz

10 comentarii

 1. De apreciat invenivitatea romanilor, dar pacat ca se foloseste prea mult ptr. a se face tampenii, si nu pentru a face lucruri bune. Sper sa auzim de la vecinii nostrii si lucruri bune despre romani.

 2. In 1998 am fost la New York si am stat la o poveste cu un angajat al Consulatului Roman la ONU. Baiatul ala mi-a spus un lucru definitoriu pentru comunitatea romana de acolo: „Ai nostri toti isi achizitioneaza electrocasnicele numai joia!”
  Joia era ziua cand gunoierii locali colectau deseurile electronice din tot orasul.

  1. Absolut definitoriu pentru toata comunitatea romaneasca din NY! :)) Stam toti si pandim momentul propice sa”agatam” o electrocasnica aruncata de altcineva, inainte sa ne-o ia gunoierii :)) Ce baieti destepti si tu si angajatul ambasadei :))

 3. Ar trebui sa zici ca povestile astea le stii de la altii, din alta parte, faci de groaza Viseul :))

 4. Frate am crezut ca esti om serios ! Un Besziz Polizei isi da seama de furt in 2 minute si alea proaspat vopsite ….. nu stiu cine iti vinde covrigii astia ieftini da treci la glumele tale vechi cas de 100 x mai bune! No ofence bro !

  1. Author

   Povestea e 100% adevarata. Si o stiu de la seful de santier. Care mi-e prieten foarte bun. Dar putem pune un pariu si te duc la om… :)))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw