Castiga cu Selgros – Reklama

11 comentarii

  1. Super tare! Știi ce-mi place, că e singurul concurs (de care aud eu) care să fie cu tematică video și mai ales care să ofere premii primilor 60 de câștigători. Nu 1, nu 3 ci 60 de oameni! Bravo Gaben!! Bravo Selgros

  2. Foarte tare! Da’ am o intrebare: noi avem Selgros in Baia Mare? ca tot am stat si m-am gandit de unde as putea lua niste mici de la ei….

    1. noah…pacat…oricum, o sa fac eu cumva sa iasa bine:) ca de ieri incoace, de cand am aflat de concursul asta, ma tot framant sa fac un clip fain pentru campania asta faina 😕 sper sa primesc voturile voastre daca o sa va placa:)


  3. ce tare ar fi sa filmezi cu grataru ( pe langa ce mai enumerai tu in clip) :)) think about it….USB powered grill :X with 2 mpx camera 😀 and 30 inch surface 4 meat.

    1. faci reclama doar cu titlu’ de prezentare :)) apropos, ati vazut ce clipuri s-au postat? nu vreau sa fiu rau…da’ majoritatea sunt penibile…sa nici nu te obosesti sa iesi din casa, sa il filmezi pe unu cum mananca paine goala?:)) sa filmezi intrarea in magazin si niste mici in vitrina? :)) te miri cata lene pot avea unii :))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw