Raspundem ascultatorilor feb 2

avem din nou doua clipuri.

unul cu intrebari si celalalt

cu restul de intrebari 🙂

tragerea la sorti si

parerea mea despre ACTA

pentru video dati un click pe titlul articolului sau pe ”citeste mai mult”
.

 

8 comentarii la „Raspundem ascultatorilor feb 2”

  1. Daca tot suntem la ACTA….
    Cea mai tare faza ar fi sa ai un hover care sa lucreze la providerii de internet si sa te trezesti de ziua ta ca iti aduce un DVD cu ‘Big Phat Orgy#4 xxx’…si pe langa sa iti mai tranteasca si un ‘Stiu ca-ti place’. Nu prea vad cum te-ai scoate…

  2. Spui ca nu e corect ca furam muzica, filme de pe Internet. De acord. Este insa oare corect pretul care ni se cere pe cultura? Ni se ofera cultura autentica sau doar o farama de calitate intr-un ocean de porcarii? Nu cumva ceea ce se numeste astazi cultura a devenit de fapt o industrie de divertisment ieftin, menit doar sa produca profit?

    Este imoral sa furi creatia altcuiva. De acord. Este insa moral sa fii o nulitate din punct de vedere artistic, dar sa pretinzi si sa castigi sume exorbitante pentru concerte playback si cu o voce corectata electronic, in timp ce singurul merit este acela de a avea un corp sexy? Asta nu se cheama furt?

    De ce operele unor artisti de mult plecati din lumea asta sunt inca exploatate de firme si persoane care n-au avut nici o contributie la creatia respectiva? Cum ramane cu progresul spiritual al umanitatii – cel despre care vorbeste ONU si alte institutii de acelasi tip – daca accesul la cunoastere si cultura e pe bani? Progresam doar daca avem dolari?

    La aceste intrebari cum raspunde ACTA?

  3. domnu „jean gaben” mi-ai amintit de actor (imi suna cunoscut) dupa ce am vazut clipul…… astept de pasti un miel………:) 🙂 ….ce e important e ca nu mi-ai spus „stone” in romana ….. cristian multi mi-au spus….:)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.