Dragilor si dragelor! Abonatilor.

Dragilor si dragelor! Abonatilor.

Ne cerem scuze, dar sistemul de abonament de pe wordpress ne-a lasat, cum ar zice poetul, cu ochii in soare. Sau zapada, daca preferati. Asa ca am facut un nou sistem de abonament, care functioneaza ireprosabil. Pe feedburner. Sistem la care avem acces si la care putem sa schimbam majoritatea setarilor. La sistemul de abonament de pe wordpress nu am putut face nimic si nu am putut recupera decat 100 din cele 276 de adrese inscrise. Lucru de care ne cerem scuze. Din nou. Asa ca daca poftiti, va rugam sa introduceti adresa de mail in dreapta acolo unde scrie Aboneaza-te cu o adresa de mail! Bineinteles ca salutam si abonatii noi! Ardeleneste! Cu respect. 🙂

 • Unique Post

14 comentarii

 1. Servus!Gaben ce parere ai despre ACTA.Parca ai spus ca o sa faci un video despre.;)

 2. Lucratura ghiavolului probabil,din cauza ca ai suparat popii cu filmuletele alea cu mostele si cu icoanele 🙂

 3. Author

  @stefan s-a cam terminat cu ACTA. nu cred ca mai e nevoie…
  @daniel o fi si asta o explicatie. sau ca nu poti avea mari asteptari de la o platforma gratuita…

 4. Mutumesc pentru raspuns.Apropo imi place parerea ta despre popi ,biserici si icoane…Mie sincer mi se pare o manipulare in masa!Si felicitari pentru video-uri ,sunt foarte interesante,apreciez munca ta!

 5. Tocmai ti-ai mai castigat un abonat minor. Vezi, sa nu vorbesti porcos.

 6. Cred ca e primul feed la care ma abonez cu toate ca citesc zilnic in jur de 10 bloguri. Hai ca ti-am facut si onoarea asta, aia-i toti!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw