Dialogul pilot – copilot de raliu – explicat

16 comentarii

 1. Fain. Cand auzi acest limbaj parca au o bucurie in suflet cei care il cunosc. Este exact la fel si in cazul morse cand esti la greu, necaz, si te bucuri ca il stii si poti comunica cu cineva. Atat doar ca difera cantitatea de andrenalina.
  Ceea ce nu ne spui tu Gaben, este cat de mult conteaza vechimea de participare la concursuri intre pilot si copilot. Este exact ca si cum ai dresa un caine de mic si pe urma te intelegi cu el din jumatati de cuvinte, mai tarziu chiar din priviri.
  In ambele cazuri cei doi devin un cuplu care se sincronizeaza perfect. Binenteles mai tarziu aceasta relatie de cuplu risca la sferturi de cuvinte.
  Este de nedescris cand ajungi sa faci ceea ce-ti place, chiar si din dreapta.

 2. Author

  da. si ce e foarte fain e ca pilotul nu are nici un fel de buton la indemana. chiar si claxonul e la pedala la copilot. sau stergatorul de parbriz, e tot la pedala. si tot la copilot. e chiar o munca de echipa

 3. ce tare….de mic ma vad pilot…si inca nu stiam ce semnifica acest limbaj…multumesc de explicatii!!!….poate ne vedem in competitii acum:)) :))

 4. Salut Gaben, „10. cocoasa – drum concav (ridicat)” daca e ridicat, se cheama convex, concav e cand e coborat

 5. foarte interesant ca ai explicat 🙂 am vazut filmuletul cu tine pe youtube si chiar ma gandeam ce oare inseamna toate astea 😉

 6. Foarte interesant, munca de echipa intr-adevar. Inca o intrebare, de unde ai traseul, de la organizatori?
  Si cat e de incredere?

 7. E bine ca ne-ai zis-o si pe asta. Cand te auzeam vorbind ma uitam la stele pt ca nu stiam ce inseamna 😛

 8. Pe vremea mea,cand era zapada,bunicu avea sanie, iar caii mereau fara blocnotes!

 9. Sa vezi ce fain e in timpul cursei cand, din greseala, copilotul da doua pagini din caiet deodata, iar traseul din caiet nu mai seamana cu cel real. Asta mi-au povestit-o doi piloti cunoscuti din Brasov, meseriasi si ei.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw