Adberatii.ro (episod pilot) – un proiect comun TVdece.ro si Gaben.ro

13 comentarii

 1. Serialul se vrea doar pentru ardeleni/maramureșeni? :)) După ce că vorbiți amândoi cu un accent destul de pronunțat, mai aveți câteodată și un debit verbal de speriat! Plus câteva regionalisme de care n-am auzit niciodată, și eu oarecum mai am de a face destul de des cu partea aceea de țară 😀

 2. Niste microfoane ar fi binevenite.
  Spre deosebire de restul, la asta nici macar nu am zambit. 🙁

 3. domnu’ gaben, dă-te dooj de ţenti mai în dreapta (stînga dumitale) că nu stai bine în cadru.

 4. Nimeni in comment-uri nu si-a spus de fapt parerea despre initiativa (ca d-aia e pilot, sa se culeaga reactii ca sa stiti daca mai continuati, nu?). Asa ca vin si zic: sa nu care cumva sa nu continuati ca ne suparam! 🙂 Superidee, lasati si accentul naturel asa cum e, subiecte aveti de unde lua, eventual pe viitor va puteti invita si jumatatile la discutii! Bravo mai baieti, bravo!

 5. Suuuuuper fain. Eu zic (o parere personala) sa o tineti tat ase !!!! La cat material este peste tot, puteti sa faceti concurenta la „Tanar si nelinistit”. Adica ziua si postarea.
  Felicitari multe si LA MULTI ANI.

  PS. Si sa tii ca te urmaresc de ceva vreme. Esti pe lista cu: Hadean, Gog, Groparu, TvDeCe, s.a.m.d. sau etc…etc….etc. (ogaza stie de ce !!!!)

 6. Mie imi pare rau dar mie imi place de Galban , e natural , celalalt doar incearca sa se impuna. Galben e natural . Bravo Galbanu !!!.

 7. ha ha – o discutie de genu ar fi fost si mai dinamica daca in ea ar fi fost inserata si ..ceremonia tuicii! 😉
  Deja imi si inchipui un final in care verdele vacii indeamna la contemplatie ..la armonie .. cu sine ..cu natura .. cu vaca roz …. :))

  Oricum, poti incepe cu incredere serialul!
  e de actualitate!

 8. Ca si idee! Majoritatea copiilor idioti din America cred ca vacile sunt mov. A mai remarcat cineva canapeaua? :)) Sunt sigur ca in cutiile alea aveti lapte!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw