Cine injura si-o fura!

9 comentarii

 1. Eu am renuntat sa-i mai raportez pe canalul de youtube.

  Mi-am scos notificarile de la youtube ca sa nu ma mai enervez. Acum e liniste si pace. Ce se-ntampla pe youtube ramane pe youtube. 🙂

  Cine vrea sa comenteze ceva serios s-o faca la mine pe blog.

 2. Asa sa fie !!Hai noroc si sarbatori fericite !!!

 3. Ce te faci daca si noi cei care nu sutem deacord cu tine ripostam? Sunt niste metode foarte usoare sa te duci cu canalul cu tot de pe You Tube …… chiar si discriminarea de orice fel de natura poate fi pedepsita.
  Intoleranta este la fel de urata si de idioata ca si limbajul obscen al unora …… insa intoleranta poate provoca mai multe nenorociri (mai pune mana pe o carte de istorie) decat o injuratura (avem atatea noi romanii ) nevinovta !
  Asa ca „NU DISCRIMINA CA ITI IEI NA, NA !! „

 4. Esti un om foarte fain, imi place cum gandesti. Eu te-am descoperit de curand, cand te-a laudat un blogger foarte cunoscut si anume Sebi, care mi-a starnit interesul pt blogul tau. A avut dreptate si ma bucur ca descopar tot mai multi oameni faini in tara asta. Faci treaba buna, tine-o tot asa! Toate cele bune!

 5. nu-s normali astia care injura!!! misto titlul campaniei 🙂

 6. Chiar am ras la faza cu cine misca misca’n brisca :)) Buna, buna asta

 7. Asa de aproape, asa de tarziu te-am descoperit. Fain ce faci aici, exprimare libera, sincera, cu buca subtire, no, oricum Doamne’ajuta.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw