Sa moara grecii si immortals sucks!

3 comentarii

 1. De asta descarcam :)…eu incep sa vorbesc cu tine cand ascult inregistrarea, iti raspund :))

 2. Asta-i buna de tot ! „Money back guarantee” la muvi … 🙂 … n-ar fi rau, da’ doar daca te prinzi ca-i nashpa, dupa primele 5 minute ca altfel … nu merge „30-day money back guarantee” adica vezi filmu’ linistit pan’ la capat si dupa vreo saptamana zici „Bai, ce mi-o fi venit ?” si te duci sa-ti iei banii inapoi.
  Oricum, ma intreb ce ar zice OPC-u’ despre ideea asta.

  Si eu cred ca Mickey Rourke e gretos si slinos da’ zici ca a ajuns chiar ranced ? …ei, asta-i treaba.

  Grecii sunt, de mult, niste tipi care cam umbla cu tot felul de smecherii (prima, de pomina, a fost aia cu calu’, este adevarat ailalti au fost fraieri da’ nu se facea sa-i aiureasca asa), smecherii d-alea de nu te supara tare da’ te zgandara. Pana la chestia asta de curand, de erau sa puna pe butuci frumoasa noastra Uniune Europeana. Pai asta chiar ca a umplut paharu’ ! Ii inteleg pe nemultumiti ! Adica stau baietii, trai neneaca pe bani buni, huzureala cat incape, fara sa se sinchiseasca si gargara la greu … pai e frumos ?

  Si daca nu minteau grecii asa tare in legatura cu deficitul bugetar, ai nostri tot cu eroul negativ tineau ca asa suntem noi, mai haiduci, mai „frate cu codru'” …

  1. Author

   grecii n-au nici un stres. te rog sa ma crezi…
   @alina sper ca nu vorbim despre descarcari ILEGALE ale filmului :)))

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw