Antreprenori si dezvoltatori – Vine NetCamp editia a V-a!

6 comentarii

 1. Unele englezisme sunt destul de cretine sa fiu sincer, si nu stiu de ce intotdeauna se merge pe aceste denumiri: CEO frate.. nu mai sunt sefi. O secretara e Manager PR si alte balarii.
  Viorel Spinu zice: „Capacitatea de a te FOCUSA pe o idee”. Acum fara nici cea mai mica ofensa, dar dam dracu’ limba romana pentru niste englezisme?! Unde mai pui ca suna si prosteste.

  1. Author

   sunt de acord cu tine, dar…
   pentru antreprenorii de web CEO e mai simplu de inteles de un partener din India sau Mexic decat administrator sau director executiv. denumirile sunt cele internationale pentru ca e o piata globala. nu una regionala.
   despre restul englezismelor care nu-si au locul intr-o propozitie nu prea avrem ce vorbi…

 2. Sunt perfect de acord cu tine, mai ales atunci cand conduci o afacere „internationala”. Este si normal sa ai astfel de denumiri pentru a intelege si un altul ce statut ai in firma respectiva INSA, m-am scarbit de toti „sefii” de buticuri de colt sau de un magazin de cartier, care se prezinta „CEO” frate… Deci, anteprenorii sau businessman-ii ce fac afaceri si cu alte tari, se exclud deoarece aici se intelege.

 3. Prezentarea video nu stiu daca e pentru posibili antreprenori pentru ca aia stiu ca internetul e o piata globala, ca poti „activa” de oriunde si ca poti face bani.
  La ora la care postez eu comentariul nu exista nici program nici lista de vorbitori. Bine totusi ca pot plati taxa.
  Cred totusi ca evenimentul e mai zdravan decat prezentarea (asa cum e ea acum cu 2 saptamani inainte de start)

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw