Amuzantilor va chem la lupta!!!!

9 comentarii

 1. Mai Gabi, dupa parerea mea barbatii care mananca iaurt cremosso chiar ca sunt „romantici”. Este o tentativa de efeminare a barbatilor, careia ar trebui sa ii raspundem ferm: NOI NU HALIM IAURT, NOI SUNTEM PE KEFIR SI PE SANA!
  Dupa acest atentat la barbatie, o sa ne puna publicitarii astia sa mancam si iaurt de ala cu fibre si sa povestim ca functioneaza, Nu, drate! Noi avem o digestie sanatoasa fara ajutorul lor!

   1. Dupa ce ne-am luat masina care nu polueaza si folosim detergenti eco ar fi culmea sa o dam in bara tocmai in acest domeniu important.


 2. Frate, asta nu-i treaba de gluma !

  Aici se discuta despre devenirea noastra, despre SUPRAVIETUIREA nostra !! Nu merge sa o luam usor fiindca de treaba asta depinde viitorul nostru si de la viitorul nostru depinde viitorul omenirii ! Toata lumea stie ca Pamantul asta, cat e el de amarat, e ţapăn si se invarte numa’ si numa’ fiindca este acolo o scula adevarata care sta drept axa de milenii si milenii. Si daca scula asta se moaie, s-a dus dracu’ totu’, s-a ales prafu’ de atatea milenii si milenii de evolutie ! Pai de asta am evoluat noi ? Ca sa ne intoarca acu’ la stadiu’ de molusca ??? NICIODATA !!

  Ce-i aia „amuzant” ?? Ce-i aia „romantic” ?? Asta am ajuns noi ? De amuzamentu’ si romantismu’ altora ? Adica sau ii apuca rasu’ sau li se umple ochii de lacrimi cand aparem noi ? Pai frate, cand aparem noi, barbatii devarati, totu’ se schimba ! In bine ! Nimenea nu mai rade si nimenea nu mai plange ! Noi transmitem PUTERE ! Deci pe toti ii apuca puterea ! Ca de la noi se trage toata puterea.
  Te tin baierele sa fii amuzant ? Treaba matale, da’ nu zice la nimenea ca esti barbat ! Zi : „Io-s amuzant !”. Ai doi – trei stropi de sange-n tine ca sa fii romantic ? Brava tie ! Da’ nu te lauda ca mai porti ceva in pantaloni ! Zi doar : „Io-s romantic !”.
  Barbatii care-s ciorchine femeile pe ei nu-s nici „romantici”, nici „amuzanti” … sunt BARBATI si atâta !

  Eu zic ca asta-i o manevra perfida al dracu’ ca sa ne submineze autoritatea, sa creada femeile ca barbatii-s de mai multe feluri – si asa, si pe dincolo, si „romantici”, si „amuzanti” … e o aiureala ! Barbatii sunt BARBATI si atat !

  Nu credeam ca vom ajunge in aceste momente nefericite in care sa trebuiasca sa ne demonstram valoarea si barbatia, credeam ca lumea-i ceva mai inteleapta si pricepe repede da’ se pare ca forte obscure conlucreaza sa ne sape la radacina. Da’ nuuuuu le merge cu noi ! Bine zici frate ! Sa luptam ! Da’ nu ca „io-s amuzant” si in nici un caz ca „io-s anemic” (pardon, „io-s romantic”), nu ! Sa luptam pentru ca noi suntem BARBATI iar treaba asta nu are nuante, nu are faţete, nu se conjuga, nu se discuta ! „Barbat” este invariabil !

  Asa ca aia de o pusera intrebarea cu piticii aia doi, sa inteleaga : noi nu bem iaurt, nu bem lapte. Noi bem numa’ si numa’ palinca !

  Scuze de postu’ asta lung ca o zi de post da’ tre’ sa-ntelegem importanta mometului, nu ? Merci.


scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw