Amuzantilor va chem la lupta!!!!

Prezentul articol este de fapt dovada clară

că sunt și eu în cursă alături de Amuzantii de pe blogjuan.

Ăia cu Danone Cremosso…Că ne îngroapă romanticii… La luptă!

9 comentarii la „Amuzantilor va chem la lupta!!!!”

  1. Mai Gabi, dupa parerea mea barbatii care mananca iaurt cremosso chiar ca sunt „romantici”. Este o tentativa de efeminare a barbatilor, careia ar trebui sa ii raspundem ferm: NOI NU HALIM IAURT, NOI SUNTEM PE KEFIR SI PE SANA!
    Dupa acest atentat la barbatie, o sa ne puna publicitarii astia sa mancam si iaurt de ala cu fibre si sa povestim ca functioneaza, Nu, drate! Noi avem o digestie sanatoasa fara ajutorul lor!

      1. Dupa ce ne-am luat masina care nu polueaza si folosim detergenti eco ar fi culmea sa o dam in bara tocmai in acest domeniu important.

  2. Pingback: Ce calităţi ar trebui să aibă un bărbat? | Papen

  3. Frate, asta nu-i treaba de gluma !

    Aici se discuta despre devenirea noastra, despre SUPRAVIETUIREA nostra !! Nu merge sa o luam usor fiindca de treaba asta depinde viitorul nostru si de la viitorul nostru depinde viitorul omenirii ! Toata lumea stie ca Pamantul asta, cat e el de amarat, e ţapăn si se invarte numa’ si numa’ fiindca este acolo o scula adevarata care sta drept axa de milenii si milenii. Si daca scula asta se moaie, s-a dus dracu’ totu’, s-a ales prafu’ de atatea milenii si milenii de evolutie ! Pai de asta am evoluat noi ? Ca sa ne intoarca acu’ la stadiu’ de molusca ??? NICIODATA !!

    Ce-i aia „amuzant” ?? Ce-i aia „romantic” ?? Asta am ajuns noi ? De amuzamentu’ si romantismu’ altora ? Adica sau ii apuca rasu’ sau li se umple ochii de lacrimi cand aparem noi ? Pai frate, cand aparem noi, barbatii devarati, totu’ se schimba ! In bine ! Nimenea nu mai rade si nimenea nu mai plange ! Noi transmitem PUTERE ! Deci pe toti ii apuca puterea ! Ca de la noi se trage toata puterea.
    Te tin baierele sa fii amuzant ? Treaba matale, da’ nu zice la nimenea ca esti barbat ! Zi : „Io-s amuzant !”. Ai doi – trei stropi de sange-n tine ca sa fii romantic ? Brava tie ! Da’ nu te lauda ca mai porti ceva in pantaloni ! Zi doar : „Io-s romantic !”.
    Barbatii care-s ciorchine femeile pe ei nu-s nici „romantici”, nici „amuzanti” … sunt BARBATI si atâta !

    Eu zic ca asta-i o manevra perfida al dracu’ ca sa ne submineze autoritatea, sa creada femeile ca barbatii-s de mai multe feluri – si asa, si pe dincolo, si „romantici”, si „amuzanti” … e o aiureala ! Barbatii sunt BARBATI si atat !

    Nu credeam ca vom ajunge in aceste momente nefericite in care sa trebuiasca sa ne demonstram valoarea si barbatia, credeam ca lumea-i ceva mai inteleapta si pricepe repede da’ se pare ca forte obscure conlucreaza sa ne sape la radacina. Da’ nuuuuu le merge cu noi ! Bine zici frate ! Sa luptam ! Da’ nu ca „io-s amuzant” si in nici un caz ca „io-s anemic” (pardon, „io-s romantic”), nu ! Sa luptam pentru ca noi suntem BARBATI iar treaba asta nu are nuante, nu are faţete, nu se conjuga, nu se discuta ! „Barbat” este invariabil !

    Asa ca aia de o pusera intrebarea cu piticii aia doi, sa inteleaga : noi nu bem iaurt, nu bem lapte. Noi bem numa’ si numa’ palinca !

    Scuze de postu’ asta lung ca o zi de post da’ tre’ sa-ntelegem importanta mometului, nu ? Merci.

  4. Pingback: “Blog Juan” romantic sau amuzant? « Denisa Bârgău

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.