Viitoarele probleme de la recensamant…

6 comentarii

  1. Ai uitat ca esti si luptator in revolutie! Si veteran de razboi! Sa nu le spui ca esti cinefil, ca te baga aia la perversiuni si cheama militia! Dar nu mai bine le raspunzi tu evaziv?

  2. Salut. Am citit articolul tau despre recensamant. Vreau sa iti spun ca sunt recenzor si am deja 2 zile de mers pe teren. Ceea ce spui tu e cam 50% adevarat. Hai sa iti spun unde te inseli. In astea 2 zile am recenzat cam 50 persoane. 28-30 erau trecuti de 60 de ani. Pe carenu ii intereseaza e-mailu si nici macar casuta postala. Am intalnit oameni inchisi in casa de catre copiii lor. Si asta in bucuresti. Am intalnit oameni cu handicap in scaun cu rotile sau la pat. Cu formularele de care zici tu te poti sterge si anume la fund. Nu le citeste nimeni. Crede-ma ca firmele de care vorbesti tu sunt mai interesate de potentiali clienti pentru alte firme care vor sa angajeze. Dar asa se intampla in Romania 2011 cand cei care stiu ce este internetul au impresia ca si restul oamenilor trebuie sa stie. Pacat.

  3. Au fost azi la mine cu Recensământul și-ți spun sigur că n-or întrebat nici ce telefon am, nici cât câștig. M-am înscris și eu printre recenzorii din Timișoara, c-am zis să văd la locul faptei ce se-ntâmplă și cum. Nu trebuie culese decât date generale. Adică dacă sunt chiriași sau proprietari, xâți locuiesc într-o casă, dacă au bucătărie/baie/căldură și dacă lucrează sau nu. Îi așa de general că nu cred să aibă vreo treabă cu alegerile.

    Adică nu cu completarea formularelor se spală bani, mno.

  4. CrisitinaTM, ai uitat sa mentionezi CNP-ul la datele generale.

  5. @valentin dupa cum bine ai vazut la tv(cu poporul am indobitocit poporul:) problema cu cnp-ul a fost rezolvata. Vrei, il dai. Nu vrei, nu-l dai. Dar nah Romanul e vesnic carcotas si paranoic. 😀

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw