Timișoara! La mulți ani!

8 comentarii

  1. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit! Si avand in vedere cand ai publicat articolul, as zice ca esti cel mai timisorean dintre toti timisorenii pe care eu ii cunosc! Bravo!

  2. Foarte frumos ai scris, mi-au dat lacrimile și mi s-a făcut pielea ca de găina. Nu râde!
    Și când te gândești că n-am fost niciodată în Timișoara și deja mi-s foarte dragi oamenii de acolo.

  3. Daca Ralucai „aproape” i-au dat lacrimile, mie chiar mi-au dat. 🙂 pentru ca ma bucur tare mult sa vad ca ati simtit Timisoara, mai mult decat ati vazut-o. Pentru ca draga de ea nu-i un oras foarte turistic, sunt alte orase care se pot lauda mult mai multa frumusete fizica decat ea. Insa daca o simti si o intelegi asa cum ati facut-o voi, cei care ati venit din toate colturile tarii sa o ascultati, atunci da, Timisoara e cel mai frumos oras.

  4. intradevar impresionat articol, si eu zic la fel,cele mai frumoase obiective turistice din Timisoara sunt oamenii de acolo|(sau de aici)

  5. daca mi s-au umezit ochii si mie, inseamna ca fac parte din sexul slab? Nu, mi-au ajuns la suflet cuvintele tale.


  6. E interesant, dar totusi eu vreau sa plec din TM. Gandeste-te acum altfel. Lucrez in TM, domeniul IT. Salariul e mult peste media orasului. Si totusi nu mi-as cumpara un apartament aici. Chiria mi se pare nesimtit de mare. De ce? Pai stai in Timisoara. Oricat de urat s-ar vorbi de Bucuresti, cred ca e singurul loc din Ro in care poti sa iti cumperi apartament + masina in rate si sa traiesti „bine” (vb lu base’).

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw