Ne-am speriat degeaba! Boot Camp, Rimetea…

Pentru că sub scoarța asta dură și impenetrabilă, mai dură decât oțelul și mai rezistentă la lovituri decât cuirasatul Bismark , sălășuiește un suflet sensibil și neprihănit. De ce vă ziceam că ne-am speriat? Pentru că suntem ignoranți și nu știam ce poate să însemnă un Boot Camp! Pentru că ne-am gândit că o să intrăm într-o atmosferă de cazarmă și o să fim torturați fizic și psihic. Că o să fim târâți prin noroaiele și colbul drumurilor de țară și o să fim înfometați, însetați și pedepsiți pentru că am îndrăznit să mâncăm o dată (cel puțin ) pe săptămână la Mc Donalds…

Dar…

Ce n-am știu eu (și nici mulți dintre blogherii cu care ne-am întâlnit acolo…) e că oamenii (am vrut să zic doamnele, dar nu merge în contextul acesta) care ne-au invitat acolo sunt niște PROFESIONIȘTI!

Pot cu mâna pe suflet să vă spun că aceste 2 zile petrecute împreună, au fost printre cele mai informative/plăcute din viața mea.

Am învățat foarte multe chestii despre cum/de ce/când să faci mișcare, cum/cât/ce să mânânci și cum/ce să gătești! Am gătit, am făcut pâine, am gustat vin, am făcut grătare, am mâncat bine și ne-am simțit extraordinar! Am făcut plimbări, am învățat lucruri interesante despre tonifierea musculară , Yoga sau Tae Bo.  Chestia care mie mi s-a părut mie foarte importantă a fost cursul de prim ajutor! Extraordinar! Nu aveam idee cât de multe lucruri sunt vitale în cazul unui accident. Și mă bucur că acum am avut șansa să le învăț. Pentru că după câte filme am văzut la viața mea , chiar aveam impresia că mă pricep foarte bine! Nu mă pricepeam deloc! Nu că mi-aș dori să am nevoie de cunoștințele astea…

Două cuvinte despre gazde! Care au fost absolut impresionante!   Pensiunea Dr. Demeter BelaRimetea, Alba, Cabana este foarte frumoasă, curată și foarte bine amenajată! Perfectă pentru proiectele celor de la New Chance!

Iar despre dragele de SandaMiki și restul trupei:

vă mulțumim atât eu cât și soția mea din tot sufletul pentru atenția, grija și profesionalismul de care ați dat dovadă. Vă vom recomanda tuturor prietenilor noștri și sperăm doar ca eforturile voastre să fie recompensate și să reușiți cu acest proiect revoluționar.

pentru cei interesați de mai multe informații, programări, prețuri și rezervări aveți aici toate datele necesare: New Chance!

ăștia am fost, am scăpat cu toții și am învățat (eu) să nu mă mai tem …

Denisa și SebiGroparu cu familia, Adi Hădean și doamna, familia TVdeceFoodieZăineascaMihaela

Foarte faină gașcă!

PS> mulțumiri cu miile și lui Adi Hădean care ne-a gătit, ne-a învățat secrete din bucătărie și ne-a arătat cum să nu ne tăiem degetele. Si care are și el un mic rol în poveștile ce vor urma, pentru că urmează să participe la Boot Camp-ul Culinar…

 

3 comentarii la „Ne-am speriat degeaba! Boot Camp, Rimetea…”

  1. Doua poze ai pus cu mine si intr-un am o mecla de retard, in cealalta o fata de drojdier… E frumos asa? 🙂

    Puteai sa pui si tu o poza cu mine cu bere in gura, ca nu tin minte s-o fi lasat jos.. 😀

  2. Pingback: foodie.ro » Cu Draga de Sanda la Rimetea – Fitness și voie bună din plin cu New-Chance.ro

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.