Infractori bolnavi sau bolnavi infractori?

infractiuni bolnavicioase

.

pentru clipul audio dati un click pe PLAY…

oricum privesc problema nu reușesc să găsesc decât două explicații:

– ori polițiștii ăștia care fac tot felul de arestări fac un studiu înainte și caută cine are boli în stadiu terminal, apoi o compară cu o listă cu cei care fac afaceri ilegale. Dacă au o persoană pe ambele liste, îl arestează.

– ori toți ăștia care fac afaceri ilegale sunt bolnavi, sau pe moarte. Pe principiul , dacă tot e să mor măcar acum să trăiesc bine și să mânânce și copii, soția, amanta și niște oameni politici o pâine neagră. Din aia sănătoasă…

Că eu altfel nu reușesc să îmi explic, cu e posibil, ca după fiecare arestare din asta supermediatizată, personajul negativ (ocnașul) se îmbolnăvește subit. Unu face infarct, altu e claustrofob, unu are glaucom, … Mai e ăla care reclama că i se atrofiază organele genitale,  și altul care avea cancer. Bineînțeles că toți sunt liberi… ȘI sănătoși tun. Păi ceva e putred …

Cel mai simplu ar fi ca în momentul în care îl arestează să îl ducă direct la spital. Un set de analize complet. În viteză. Dacă-i bolnav omu îî lași acolo. Ca să nu pierzi vremea și să cheltui banii contribuabililor cu procese aiurea. Dacă-i sănătos îl duci la pușcărie. Simplu. hai că am rezolvat-o și pe asta…

.

daca aveți nervi mai sunt…

7 comentarii la „Infractori bolnavi sau bolnavi infractori?”

  1. Daca iti faci partid si candidezi la presidentie, eu ma alatur tie. Eu sunt mandra ca locuiesc in Romania, dar numai datorita celor 20% dintre romani, care isi merita locul aici la noi.

    1. alina, tiza mea, pls nu te imbata cu apa rece. noi absolut nimic nu vom schimba. din contra, ne batem joc de demnitatea noastra daca stam sa fim batjocoriti zi de zi aici

  2. Depinde cum privesti Alin, eu nu ma consider batjocorita, desi vad ca altii sunt, asta si pt ca mi-am creat o situatie aparte, si in plus, am locuit 4 ani intr-o alta tara europeana, parerea mea e avizata, din punctul meu de vedere.

  3. e avizata nu ca nu, si crede-ma, e singurul motiv pentru care (inca) mai pot suporta sa stau aici ! faptul ca stiu ca sunt oameni de calitate ! insa mi se pare ca sunt pe degeaba. fiindca stiu cum e sa fii capabil sa faci multe dar sa nu poti din cauza ca stai in Romania. stiu asta mai bine decat as vrea !! asa ca si parerea mea e avizata : e pacat de inteligenta care se iroseste aici, fiindca e prostia la putere acum !!!!

  4. Fii optimist, incet, incet o sa moara toti astia. Dzeu ii sus si vede, catastrofe naturale, accidente se intampla. Iar restul, se taie ei intre ei :))))

  5. alina, da, dar tu nu vezi draga ca pana mor aia, mor zi de zi oameni de calitate ai acestei tari ???? niciun nesimtit de asta nu l-am vazut sa moara !!!

  6. ma Gabi ma, de ieri am ascultat inregistrarea asta de peste 15 ori si te intreb foarte serios: DE CE NU TE APUCI DE STAND UP COMEDY ?!

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.