Nu sunt ce par a fi!

Aflat încă sub impresia puternică lăsată de Lecturi Urbane Baia Mare (la care nu m-am dus că nu am avut timp și dispoziție) încep articolul de față (poate fi și de spate dacă vă pică bine) cu un vers din Marele nostru poet și Prozator Ion Minulescu.

Bineînțeles că nu voi continua poezia pe care sunt sigur că o știți cu toții (sanchi 🙂 ) iar pentru cei care vor doar să arunce o privire o găsiți în toată splendoarea ei aici. A doua observație de bun gust (nu că aș avea vreun dram…) e că deși Marele Poet se referea la EL, eu mă voi referi la EI.

Dacă mai puteți urmări ideea și dacă ați rezistat să citiți până aici (trebuie să fiți un pic…) veți afla cu stupoare că mă voi referi  în rândurile care urmează la echipa de suliță și praștie care a cucerit Galeria Kinect din Gold Plaza. Adică Chinezu – pe care îl cunoașteți (la care îi dăm link să zică de bine de noi)  și

Groparu care mie mi-a făcut o impresie foarte bună – deși după cum scrie și după nickname te aștepți să întâlnești un psihopat de 2 metri și 150 de kile cu o lopată în mână. Dar în realitate e un tip super ok, mai mult bibliotecar decât muncitor și super de treabă. Nu contează că el a câștigat mega-giga-ultra întrecerea de hai să sărim ca pinguinii… Asta nu schimbă faptul că e un tip ok. Că și dacă echipa lui pierdea aveam exact aceeași părere despre el.

Alex Negrea la fel de ok ca și colegul de mai sus. Numele poate să vă inducă puțin în eroare. dar nu. Nu e deloc Negrea ca și comportament.  Dimpotrivă! Jovial și comunicativ!

Sorin Rusi care e un fel de mogul în lumea ziarelor de știri despre laptop-uri. Dar fără fițele pe care le au de obicei cei de teapa lui…

Adela Marchis – care din start a plecat cu 10 puncte în minus că ne-a prezentat-o chinezu. Nu de asta am penalizat-o… Că e sau a fost, este sau o să fie ceva PR în legătură cu ceva bancă… Și acuma voi știți ce părere am eu despre bănci…  Dar s-a scos repede cu niște glumițe bine plasate, așa că per total e cu un mare plus la impresia artistică. Asta și pentru că din câte am înțeles eu ea e de vină pentru toată întâmplarea de la Gold Plaza.

Bogdan Besliuasta chiar a ajuns prin concurs la noi în oraș, așa că ne-am ocupat așa cum am știut noi mai bine și l-am omenit. Adică o stat cu noi la masă și și-o plătit consumația. Da o fost mulțumit omu’ și nu s-o supărat. Am aflat că e de fapt arma secretă a lu Chinezu pentru concurs, dar nu le-o mers… Nu-i nimic! Nu s-a supărat.

Acuma vă mulțumim că ne-ați vizitat și mai ales că n-ați stat prea mult. Și vă mai așteptăm când se deschide celălalt mall. DA! Ați dedus foate bine. Nu se mai deschide nici un Mall.

Poza am luat-o de la Alex da e făcută de zmenta. Sper că ați înțeles! De fapt am scris articolul ăsta ca să îmi fac reclamă pentru că eu am făcut toate scrisurile alea de pe pereți din  Galeria Kinect.  www.addict.ro tre să mâncâm și noi o pâine că noi nu primim invitații prin mall-uri cu toate cheltuielile plătite și trebuie să muncim din greu.

7 comentarii la „Nu sunt ce par a fi!”

  1. Mulțumesc domnle. Mi-a plăcut mult la voi și aș mai veni din când în când. Ce să mă supere acolo?:))

    Nu eram arma secretă eram doar 2 neinițiați vorba aia :)) ne-am descurcat decent având în vedere că în loc să sărim ca pinguinii noi ne-am antrenat pe jocul cu placa :))

  2. Ba da, cum sa nu se deschida niciun mall? Umbla zvonul in oras ca in 2012 va fi gata Maramures Mall. Adica fostul Magazin Universal Maramures. 🙂

    1. acuma ne stim si nu-mi permit sa te jignesc 🙂 ala nu-i mall. ala e o cutie fara geamuri. Cine o fia avut ideea aia cretina să astupe toate vitrinele nu stiu… si eu incercam sa-i fac pe oameni sa stea acasa la ei … 🙂

  3. Eh, nu am zis ca-s pro Maramures Mall. 🙂 Ma refeream strict la zvonistica. Cine stie, o fi proiectat pentru urmasii lui Batman… sau pentru vampiri.

  4. Pingback: Tweets that mention Nu sunt ce par a fi! -- Topsy.com

  5. Pingback: Astăzi îl contest dur pe Groparu. În numele adevărului… | Chinezu

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.