miZUerii…

Către departamentul de Marketing de la Radio Zu.

Și către agenția care a gândit mizeria aia de campanie cu lipitu’ de autocolante

Și către restul persoanelor care au îmbrățișat ideea acestei campanii și au lipit mizeriile alea de autocolante.

.

Punctul 1. Pentru cultura voastră generală există niște autocolante care se pot dezlipi și care nu lasă urme pe suprafața unde au fost lipite. Se numesc removable. Bineînțeles că sunt mai scumpe. Dar puteați să faceți doar 500.000 în loc de 1 milion. Și așa nu v-ar fi pomenit mamele toți nefericiții care trebuie să curețe mizeriile alea pe care le lipesc puștii teribiliști.

Punctul 2. Trebuie, și aici repet – trebuie să le explicați trolilor care pentru iluzia unui câștig de 500 de lei sunt dispuși să lipească mizeriile alea de autocolante, că există anumite reguli în societate. Adică nu poți să lipești acțibilde pe mașina, unui om. Sau în lift. Sau pe geamul casei lui. Sau în vitrina unui magazin. În multe locuri e interzis să lipești reclame. Proprietate publică sau privată. Trebuie acordul proprietarului. Și nu cred că vreunul din ei și-a dat acordul pentru mizeriile voastre. Că doar nu e nimeni nebun să se chinuie 2 ore să curețe după voi!

Punctul 3. Nu cred. Sunt mai mult ca sigur că prezenta campanie e un eșec. Total. Și vă mai spun că nemulțumirea oamenilor care simt pe propria piele efectele crește de la o zi la alta. Așa că dacă mamele voastre sughiță și au obrajii roșii să știți că e de la gândurile „de bine” de la noi.

da. poza e de pe site-ul minunaților.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.