Balonul Orange.

Așa cum era de așteptat cele două zile în care balonul  Orange a fost în Baia Mare au trecut repede. Prea repede dacă mă întrebați pe mine. Au fost foarte multe persoane care au urcat cu balonul ca să vadă orașul de sus, majoritatea câștigători ai tombolei Orange. Tombolă care a extras dintre taloanele depuse la Orange Shop sau Orange Store, 100 de norocoși. Spre surprinderea mea au fost și persoane mai în vârsta. Care au urcat fără nici un fel de reținere în nacela balonului. Mă așteptam să văd măcar un abandon înainte de decolare, dar se vede treaba că personalul care manevra balonul  a reușit să inspire destulă încredere, astfel încât toată lumea a urcat fără emoții.  Condițiile nu au fost ideale, sâmbătă a fost o perioadă în care rafalele de vânt au pus probleme celor care manevrau balonul, iar duminică o ploaie scurtă a fost cât pe ce să întrerupă activitatea. Dar pot să vă spun că toată lumea care a vrut să urce cu balonul, a urcat.

Campania 5 săptămâni în balon se mai desfășoară weekend-ul viitor la Oradea și la Târgu Mureș. Așa că dacă vă aflați prin zonă nu ezitați să vă înscrieți la tombolă. Nu poți în fiecare zi să faci o mică excursie cu un balon cu aer cald.

Foarte important!

Dacă ați făcut poze cu balonul sau din balon musai să le puneți (pe cele pe care le considerați cele mai reușite dintre ele) pe pagina de facebook a companiei. Puteți să câștigați o plimbare cu balonul deasupra Bucureștiului, cu transportul decontat de Orange – v-am scris asta ca să nu vă descurajați dacă sunteți din provincie. Spor la fotografiat pentru cei care mai au ocazia sau baftă la tragerea la sorți pentru cei care veți posta pozele pe facebook!

4 comentarii la „Balonul Orange.”

  1. Pingback: Aventuri la inaltime cu Balonul Orange -- fulgerica’s blog

  2. Pingback: Caravana Orange: după 5 săptămâni în balon | Adrian Ciubotaru

  3. Pingback: 5 saptamani in baloane portocalii. Gata, au aterizat. | Gunoaiele din mintea mea

  4. Pingback: Baloanele Orange au ajuns la destinatie

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.