Primele succesuri ale guvernului Boc!

Deși domnul Băsescu lăuda  acum vreo câteva zile efortul depus de angajații MAI în ancheta referitoare la furtul armelor, ele -armele, nu u fost găsite decât astăzi. De ce doar astăzi? Păi în primul rând ca să fie un succes al Guvernului Boc. Al măiestriei și profesionalismului ministrului nostru de interne. Care ministru nu era înscăunat la acea dată.  Și ca să aibă timp principalii suspecți să plece în străinătate de sărbători. Sau la vreo cabană, unde să aibă timp să își pregătească apărarea. Știți bineînțeles la ce mă refer. La armele furate anul trecut în ianuarie.

Am aflat cum a decurs ancheta. Prin dare în gât. Da ați citit bine! Prin dare în gât, ca și toate anchetele din România. Noi nu avem anchetatori în România. Nu avem laborator care să vină să culeagă amprente sau urme. Sau dacă vin o fac în glumă. Toate anchetele poliției s-au finalizat când vreun fraier a fost bătut bine și a început să ciripească. Nu a fost nici un caz rezolvat prin deducții sau probe administrate. Nici unul. Dacă nu a fost găsit nici un ciripitor cazul e cu autor necunoscut.  Acum încearcă să îi bage la apă pe cei din Clanul Preda. Nu știu dacă e adevărat sau nu. Doar că ei au avut tupeul să dea în gât niște contracte ale firmei BGS cu anumite primării. Asta după ce BGS-ul i-a tăbăcit curul celor din Clanul Preda la un Mall. Înțelegeți?

Preda au fost bătuți de BGS.  Cu ajutorul poliției. Apoi Preda au zis de contractele firmei BGS cu poliția. Și cum șeful BGS face ordine chiar și la poliție. Și cum au semnat câteva sute de contracte de milioane de euro cu primării din jurul capitalei. Contracte care eu fost anulate. Acum cei din clanul Preda sunt dați în urmărire pentru furtul de arme. NU sună a răzbunare? Nu s-au găsit arme la nici una din casele familiei Preda. Doar la un depozit care se presupune că e al lor. Nu s-ar fi putut să le pună cineva acolo?  Pentru că mie mi s-a părut ciudat de ce a furat cineva niște arme pentru care nu se mai fabrică muniție de 20 de ani. Și nu au furat nici un glonț. Doar armele. Foarte încurcată poveste…

Un comentariu la „Primele succesuri ale guvernului Boc!”

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.