BĂĂĂHHH!!! Vreau mișcare aicea! Fraudăm alegeri, ce mama dracului!

Am experiență acum cu listele electorale. Și dacă nu am avut ce face am dat și eu o privire. Pe listele electorale.

În Franța au existat 9 secții de vot.

A doua ca și număr de voturi exprimate 643. Și prima…

record absolut 3747! Hai să facem un mic calcul. 14 ore (secțiile sunt deschise de la ora 7 la ora 21). În 14 ore avem 840 de minute. Deci 50400 de secunde. Adică un vot la 13,45 de secunde. Dacă au fost 5 cabine de vot înseamnă că la fiecare 67 de secunde un vot era exprimat în fiecare cabină. Asta cu completarea declarației pe propria răspundere. Care nu e tocmai jucărie. Absolut imposibil. Vă rog să luați în considerare faptul că votarea nu e liniară. Refuz să cred că a existat o asemenea organizare încât să se voteze cu o asemenea viteză.

A doua secție ca și număr de voturi e din Timișoara. Nu e secție specială. Votul a mers ca uns! Fără declarații, fără nimic!

Timișoara CAMINUL NR.19C UNIVERSITATEA POLITEHNICA-COMPLEXUL STUDENTESC, ALEEA STUDENTILOR 2780 de voturi

Refacem calculul de mai sus și obținem un vot la 90 de secunde. Vă rog să țineți din nou seama că am calculat pentru 5 cabine de vot. Nu pentru una. În 90 de secunde avem 5 voturi.

Locul 3

Spania COSLADA 2623 un vot la 19 secunde!

Bă da voi chiar credeți că suntem proști…

Și ca să aveți o referință clară, Gara de Nord unde a fost coadă de dimineață până seara a înregistrat 697 de voturi!

Și în toate aceste secții unde s-a votat în cea mai mare viteză a câștigat Băsescu cu procente de 60-80 %.


0 comentarii la „BĂĂĂHHH!!! Vreau mișcare aicea! Fraudăm alegeri, ce mama dracului!”

  1. Si daca se repeta alegerile ce se obtine?! Un nou rezultat care la randu-i va fi contestat de pierzatori, implicit o noua posibilitate de repetare.
    Mai vinovat decat cei care umbla cu mici mismasuri este sistemul care permite fraudarea. E ca si cum ai lasa o masa plina cu bunatati nepazita si te-ai mira de ce se servesc de la ea cei infometati … Si mai vinovati decat toti sunt oamenii politici care nu fac niciun demers pentru a avea in sfarsit niste alegeri corecte. Nu stiu daca fac asta in speranta ca pot fura mai mult decat ceilalti sau din cauza ca in cazul unui insucces pot gasi in fraudarea alegerilor cauza perfecta pentru un eventual esec al partidului, cert este ca nu se ia nicio masura. Ba mai mult indraznesc sa spun, ca se face totul pentru ca hotia sa poata fi si mai mare, de exemplu trecerea de la carte de alegator la buletin. (pana la urma ca sa scoti o stampila de pe hartie e mai greu decat sa dezlipesti un autocoland de pe un plastic).
    Atat timp cat e jale in politica romaneasca 4 ani si 364 de zile, nu inteleg cum putem pretinde ca totul sa fie corect exact in ultima zi din acest ciclu de 5 ani?! Politica din Romania inseamna exclusiv jocuri de culise din care au de castigat cei care stiu sa-si mascheze cat mai bine actiunile.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.