Afară plouă. Și curvele fac figuri. Și în viață doar fraierii plătesc!

boarfaV-am mai povestit, mai demult ce-i drept, despre modul în care poliția și justiția din România au înțeles să își facă treaba și cum sar de cur în sus doar când alte instituții din alte țări le sesizează problemele. V-am promis că am să vă povestesc pe larg povestea celor 12 acuzați de proxenetism și sechestrare de persoană, trafic de carne vie, asociere în vederea comiterii de infracțiuni, crimă organizată. Toate alea. Alea rele. Am (avem) un prieten care are un singur talent. Să intre în încurcături. De fapt nu e un talent, pentru că omul meu a reușit să atingă deja un nivel mult mai înalt. E deja la rang de artă! Deci pe lângă că are un lipici extraordinar la probleme, mai are și plăcerea de a se afla unde nu ar trebui. Să vă dau un mic exemplu. Țineți minte perioada când se făceau tot felul de afaceri ciudate cu produse petroliere? Când se vindeau la benzinării conbustibil pentru centrale termice pe post de motorină? Țepe din astea ordinare, de prost gust și de bani mulți. Știți cine făcea din astea? Prietenul meu, Ghiță. Ghiță e numele conspirativ. Deci Ghiță vindea combustibili Armatei a IV -a Transilvania. Da aţi citit bine. El vindea sute de mii de litrii de combustibil unei armate întregi. Să vă uimesc şi mai mult vă spun din prima câţi bani câştiga: ZERO! Cumva a intrat în cercul celor care se ocupau cu treburile astea dar nu primea partea lui. El era doar de umplutură. Şi pentru el, faptul că se afla în mijlocul acţiunii era mai important decât banii. Aţi înţeles psihologia personajului. A lui Ghiţă. A mai facut afaceri cu carduri clonate, cu nisip aurifer, cu electronice furate, cu flori de mină, cu absolut tot ce era ilegal. Şi bineînţeles că era falit tot timpul.

Într-o bună (sau nu prea bună) zi, Ghiţă se plimba cu maşina prin oraş. Unde se întâlneşte cu tatăl curvelor şi prietenul boarfelor din Baia Mare. Care îl roagă să ducă două „fete” la produs în Austria. Deci toată chestia era să ducă 2 curve la un bar din Austria, treabă pentru care primea 500 de euro. Să fie foarte clar, cei 500 de euro erau doar pentru transport, motorină, vignete, oboseală şi uzura maşinii. Ghiţă nu avea nici în clin nici în mânecă cu paraşutele. Foarte încântat, omul meu pleacă la drum. Ajung la destinaţie şi fetele se pun pe negociere cu patronul barului. Adică negociau partea lor. La un moment dat una dintre ele zice că ea nu suge… De ce? Că nu vrea! Şi ea dacă trebuie să sugă, pleacă acasă în Baia Mare că acolo face bani fără să o sugă. Cealaltă fată zice că ea nu rămâne singură şi gata sfada. Patronul austriac le scoate afară, că el nu are timp şi chef de figuri din astea! Auzi tu! Curvă să nu vrea să sugă… Poate fata o fi văzut Frumuşica cu Julia Roberts şi nu a înţeles exact despre ce era vorba. Revenim. Fetele se urcă în maşină cu Ghiţă şi îl roagă să le aducă acasă, Ghiţă se execută că doar oricum venea acasă şi oricum era plătit. Şi le aduce înapoi acasă vii şi nevătămate.

După un an în Olanda o tipă depune o plângere la poliţie cum a fost ea obligată să se prostitueze, cum a fost sechestrată şi supusă la umilinţe… Şi povesteşte cum a fost adusă din România de către Ghiţă. Poliţia olandeză face dosarul şi îl trimite în România. Poliţia română acţionează în forţă (cred că recunoaşteţi şi expresia şi stilul) şi arestează 20 de persoane. Care chiar asta făceau. Adică administrau reţeaua asta de prostituţie. Care aveau milioane de dolari din prostituţie. Doar că printre ei este arestat şi prietenul nostru. Ghiţă. Toate numele erau primite de la poliţia olandeză. Trebuia să îi aresteze pe toţi să se observe eficienţa românilor. Nu? A fost un întreg circ, nu vă mai povestesc ce a apărut în presă, succesul poliţiei române în neutralizarea reţelei de proxeneţi după o anchetă care a durat ani de zile, interviuri sforăitoare, bătăi cu pumnul în piept, decoraţii, avansări, tot tacâmul.

Ghiciţi câte persoane mai erau arestate după 6 luni. Şi ghiciţi câte persoane au făcut puşcărie.

Vă spun eu. UNA. GHIŢĂ. Da, aţi citit bine, singura persoană care a făcut 3 ani de puşcărie a fost Ghiţă, prietenul nostru. Din 20 de arestaţi. Care vă repet aveau milioane de euro în conturi. Şi colac peste pupăză, tipa de la care pornise scandalul a declarat că Ghiţă nu avea nici o treabă cu lucrurile astea. Ghiţă trebuia pedepsit exemplar! Trebuia să existe un vinovat până la urmă!

Şi aşa ca şi completare, de fapt tipa i-a reclamat pe toţi la poliţie pentru că patronul la care lucrau în Olanda, îi rămăsese dator cu 500 de euro. Deci nici vorbă de sechestrare şi alte chestii… Aşa că dacă mai vine una care a stat 2 ani şi a fost obligată să facă una şi alta să o priviţi cu un pic de îndoială. Pentru că tot Ghiţă ne povestea cum se rugau fetele de unu şi altu să le ducă la produs într-o ţară mai civilizată…

0 comentarii la „Afară plouă. Și curvele fac figuri. Și în viață doar fraierii plătesc!”

  1. Exista mai multe tipuri de avocati:
    1. avocati care stiu carte;
    2. avocati „buni” si, idealul
    3. avocati „buni” care stiu si carte.
    Cred ca Ghita nu a avut avocatul potrivit.

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.