Implică-te. Mergi la vot! Și te premiez cu un iPod shuffle! Concurs.

1Pentru că mă îngrijorează foarte tare apatia celor din jurul meu când vine vorba despre alegerile prezi-dențiale am hotărât să fac eu un gest.

Premiez participarea la vot. Cum?

postează la acest articol  candidatul care crezi că are să obțină cel mai mare scor în primul scrutin procentul pe care crezi tu că îl va obține și numele tău.

exemplu (am pus un nume aiurea pentru că nu vreau să vă influențez)

Nati Meir – 10,33 % – Popescu Pop.

Regulament.

1.este necesar să completați toate datele reale în formularul de coment. Pentru că persoana câștigătoare va fi  anunțată pe e-mail.

2. Trebuie să aveți minim 18 ani, adică să aveți drept de vot. Dacă veți câștiga acest concurs aveți obligația să trimiteți  un film  cu buletinul vostru pe care trebuie să existe acțibildul de la vot din data de 22 noiembrie, filmul trebuind să prezinte actul de identitete față și verso. Premiul se va trimite doar după ce vom primi acest film sau succesiune de poze. Dacă nu vom primi acest film premiul se va atribui următoarei persoane de pe listă. Dacă există suspiciunea de fraudă la film vom posta aceste filmări unui juriu format din 3 blogheri care nu participă la acest concurs, urmând ca ei să stabilească dacă există motive să nu primiți premiul câștigat.

3. Dacă există 2 sau mai multe persoane câștigătoare se va face o tragere la sorți cu ajutorul unui blogher care nu participă la acest concurs.

4. Premiul se va trimite cu un curier rapid la adresa pe care o vom putea citi din buletinul dumneavoastră.

5. Aveți voie să postați doar o singură dată pentru un candidat. Numele dumneavoastră trebuie să fie la fel cu cel de pe buletin. Dacă câștigați acest concurs dar ați oferit un alt nume (din greșeală sau pentru a putea posta de mai multe ori)  premiul va merge la următoarea persoană de pe listă. Dacă ați postat de mai multe ori doar prima postrare va fi luată în calcul, restul vor fi șterse. Dacă procentul și persoana nu au fost ghicite de nici o persoană, premiul va fi atribuit persoanei care are procentul cel mai apropiat de realitate. Procentul va fi cel prezentat de BEC și va fi luat în calcul doar rezultatul final.

5. N u vom folosi în nici un fel datele pe care le veți prezenta pe acest blog. Persoana câștigătoare este singura care va fi nevoită să prezinte un act de indentitate. De asemenea aceste date nu vor fi folosite în nici un fel. Doar numele câștigătorului va fi postat pe acest blog pentru a confirma atribuirea premiului.

6. Produsul este nou și este personalizat cu site-ul gaben.ro.

7. Comentariile se inchid in data de 21 Noiembrie 2009.