Doamna ministru!!! Cât e panou? Panou? Panou…

Nu mă dau artist dar dacă toate panourile pe care le-ați închiriat pentru minunata de campanie TURIST ÎN ROMÂNIA sunt la fel de bine plasate ca și cele pe care le-am zărit eu prin Baia Mare atunci avem o mare problemă. Dacă ați plătit prețul pieței (adică undeva între 150 și 250 de euro) ori ați fost înșelați groaznic, ori vă pregătiți de campanie electorală ori v-au rămas datorii de la europarlamentare sau parlamentare.

Panourile din Baia Mare nu au fost ocupate de cel puțin 2 ani. Adică de dinainte de criză. Deci nici măcar când duduia reclama nu era nici un tâmpit să plătească pentru ele. Pentru că sunt foarte prost amplasate. Și mult prea jos. Și ați cumpărat fețele B. Adică fețele opuse sensului de mers.

După ce campanie ați făcut eu sunt 99 la % sigur că ați încercat să scoateți cât mai mulți bani din afacerea asta. Cine aprobă oare amplasamentul acestor panouri? NU are nimeni bunul simț să verifice și să facă o evaluare a eficienței acestor reclame?

Ca să fiu ticălos până la capăt: ce rahat de campanie e asta? Ce comunicați? Ce resort ar trebui să atingă pozele cu plaje și biserici? Care-i șpilul?

2


13

0 comentarii la „Doamna ministru!!! Cât e panou? Panou? Panou…”

  1. dar cui ii pasa atata timp cat banii sunt ai statului ?
    eu tot n-am inteles ce se doreste sa se promoveze.
    adica pui bannere in wc-ul meu de genul:
    asta e un wc bun !

    adica ce ? promoveaza imaginea romaniei in romania ?
    pai noi nu stim ce e in romania ?
    in fine … unii dintre noi deja s-au obisnuit cu nepasarea lor ca doar arunca bani aiurea de 20 de ani !

    dar cine sa le spuna ca suntem in criza si o ducem greu si sa n-arunce banii aiurea ca poate ne trebe sa platim dobanzi in euro catre FMI acusi. Tot pe spatele nostru cade … Si lor nu le pasa 😉

scrie! :)) simplu. cu contul de Wp, Fb sau Tw

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.